![]() |
Of
Czy na 45 lvl, z bp SD, skillami 90/75 i kilkonastoma potami zdzialam coś palkiem na OF? I czy bd stratny czy na "+"?
A jeżeli nie mam na co liczyć to prosze mi podać mniej więcej jaki lvl, skille i co potrzebne na ten teren xD |
Z takimi skillami(jesli je masz) to loozik
Nie bierz sd, ale badz za to ostrozny Czasami niezly hardcore tam jest xd Na plusie spokojnie...rzadko na minusie(jak bedzie duzo osob, albo pech poprostu:P) |
Na ofie to sie tylko zarabia..no chyba ze idzie sie jakas slaba postacia.Czasami jest hardcor typu 3 zerki na glowie + lider :p.Ale jak potrafisz lurowac to dasz rade.Przydal by sie postman bo leci sporo halberdek i innego szitu.
|
Spokojnie dasz rade.
Jak ja tam chodziłem moim 45 pallkiem z owiele gorszymi skillami to często widywałem 30 lvl i warlordy brali jak chcieli jeśli umiesz uciekać to spokojnie podziemia mozesz czyscisz<oprucz sali tronowej> pozdro |
Na takim lvlu z takimi skillami jesteś w stanie expić praktycznie o całym OFie, nie licząc piętra z questem, i wyższych poziomów "wzgórza" (czy jak to nazwać) w północno-wschodniej części fortecy.
|
ja tam latam od 45 lev ze skilem 75 i jest fajnie, polecam, uwazaj na znikanie warlordow oraz na orci shamany ktore swoimi snakeami blokuja droge ucieczki(dzis prawie zgona zaliczylem, 2x warlord i zastawiona droga snakeami:/ )
|
kupił chara i nie wie czy sobie da rade... omg
|
Cytuj:
|
Wiecie co ludzie?
W*******ie mnie moim zachowaniem. Nawet jeżeli kupił konto na allegro to co ci kurwa do tego? Jego sprawa. @Topic Dasz rade |
ja nie kupilem na allegro tego konta i skonczcie z tymi glupimi komenarzami, jak cos nie pasi to prywatna wiadomosc, a nie!!
|
Cytuj:
NIE LEGALNE oneoneoneone11111111!~1one!111! |
@Up i 2x UP nie posądzam was
ale ta kosmata wiewiórka doprowadza mnie do szału -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |