![]() |
Umagicznianie broni kamieniami
Ej, bo ja po upie 8.11 sie gubie ! Wiec mam pytania:
1. Gdzie mozna kupic te magiczne kamienie i za ile 2. czy da sie je wylootowac 3.JAK umagicznic bron 4.czy kazda bron sie da umagicznic ( np strzaly ) 5.Co robia takie bramki w temple ? Bo one sa niby od kamieni 6.Oplaca sie umagiczniac np axa, jesli to dziala na 1000 hitow 7.To dziala na 1000 hitow czy ktos mi zle powiedzial? |
1. U sorca i druta któży mają wiekrzy lvl nisz 30
2. NIE 3. Sam nie wiem 4. nie wszystkie ale strzały można 5.tam można tworzyć te kamienie 6. Tak 7. Tak 1000 |
Dobra zaraz ci wszystko napisze... i dam edita.
1. Kamieni w sklepach kupić nie można, sprzedają je co niektórzy druidzi i sorecerowie, którzy je zrobili. 2. Można, ale lecą bardzo rzadko tylko z Dark Magiciana, który zazwyczaj ma wsparcie Hero... (więc zasadniczo nie) 3. Gdy masz już zaczarowny kamyczek to kikasz PPM na niego i wybierasz use with... i nakierowujesz celownikiem na wybraną broń 4. Nie, strzał nie da się tak zaczarować, wyłącznie bronie (to chyba z 1 i 2 areny i 3 inne, z każdego rodzaju tzn. sword, axe, mace) 5. Mogą przez nie przejść tylko Druidzi i sorcowie, wtedy teleportuje ich na taką wysepkę, gdzie jest taki ołtażyk, w tedy klikasz Odpowiednim kamieniem na niego i dostajesz zaczarowany kamień. (możesz się na nia przeteleportować, tylko i wyłącznie jeśli jesteś druidem lub sorcem, masz 30 poziom i posiadasz konto premium. 6. Tak, ale tylko jeśli umagiczniłeś na potworka, słabego na ten żywioł i zamieżasz expić tam przez długi czas, bo to nie jest 2h expienia tylko okolo 4-5. 7. W tym masz racje, ma on 1000 ładunków |
A ile kosztuje taki kamyczek mniej wiecej i skad sorcowie je biora?
Tzn jak je robia? Biorą small stone jada na wyspe i juz ? czy moze jakies inne kamyki. Aha czyli nie a da sie wszystkich borni , tylko te z aren ( razem ich jest 9 bodajże ) i 3 inne co razem daje 12 broni? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |