![]() |
Metallica's DEATH MAGNETIC.
Nowa płyta Metalliki już tuż tuż! Możecie posłuchać sobie fragmentów riffów, które pojawią się na nadchodzącym krążku we Wrześniu :) Chciałbym poznać waszą opinię - co sądzicie? Jaki według was będzie nowy album? Ja osobiście pokładam w nim dość duże nadzieje, chociaż z drugiej strony do pobicia St.Angera niewiele im trzeba :> Piszcie!
|
2x wolniejszy slayer ze znanym wszystkim wokalem xdddddddd
|
Na pewno będzie lepsza od St. Anger, ale czy pobiją Kill'em all, Master Of Puppets lub Black Album to nie wiem..
|
Graaagh, kolejny heavy metal.
Tak, uważam, że Metka nigdy nie grała thrashu. |
Życzę im żeby album był jak najlepszy, jednak wątpię by przebili MoP czy Black Album.
|
Nic nie przebije Reload
|
Metaloffcy ;'< Przejrzyjcie na oczy Hip-Hop jest lepszy :D Do tego wyszła nowa płyta Tedego ;>
|
znam piosenke stop ten mikrofon to glok i jest denna ;\\
|
Cytuj:
A po metalice nie można spodziewać się wiele, dinozaury maja swoje miejsce w szyku i nie powinny się z niego wyłamywać. |
Cytuj:
Cytuj:
|
to, ze sa lepsze od innych? -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nawet jeśli zrzynali, to im się udało, bo w końcu wyszlo im coś co zna cały świat.
|
Cytuj:
|
Czy wy naprawdę już nie umiecie normalnie rozmawiać o muzyce? Powinniście wiedzieć, jak ciężko jest teraz modom, a ciągle dajecie powody do wysyłania raportów. Równie dobrze mogę się zacząć kłócić, że thrash zapoczątkowało D.R.I.
@Topic Metallici nigdy za bardzo nie lubiłem, spodobała mi się pierwsza płyta (Metal Militia!). Jak usłyszę nową, to się wypowiem. Mam nadzieję, że dali radę powrócić do formy jaką mieli chociażby przy Black Albumie (de facto 17 lat temu). A Slayer rzeczywiście wymiata, chociaż ich najnowsza płyta też taka najlepsza nie jest (Jihad...). |
Kill 'Em All wymiata to prawda ;p Co do wypowiedzi Johnnego, racją jest, że czego teraz nie zagra kapela thrashowa to i tak wyjdzie Slayer ^^
@topic Jeżeli nie wyjdzie St. Anger albo jakieś Reload/Load II to będzie dobrze. Oczekuje czegoś takiego jak ...And Justice for All, czyli płyty bardziej progresywnej, pożyjemy zobaczymy ;) |
Cytuj:
|
Metal w sumie ssie, ale chętnie posłucham nowego albumu, bo K'eA i RTL lubię bardzo, a MoP czy BA też ujdą.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |