![]() |
194 Rp Formogar mines +juggernaut
Wykupilem wreszcie cam tv to trzeba bylo nagrac pierwszy film
http://rapidshare.de/files/39775230/...mines.cam.html Pozdrawiam Broni. |
Niezły filmik a ten hit za 1.2k to wypas ;p
I wreszcie *.cam :cup: |
ładnie
broni a byś mógł nakręcić film z drogą do questa na windę chodzi mi dokładnie o drugą część dokumentu co trzeba przynieść.... jakbyś mógł to prosze cię o to ;) z góry thx |
Cytuj:
No moge wieczorem ci nakrece |
jestem przeszczesliwy ale bylbym bardziej gdybys wrzucil na cos innego niz rapid
|
@up
Oto rehost http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Ka...e_Spax&inbox=1 Musisz dać "Dokumenty" i tam jest film :P @film No ładny huncik :D |
@broni
okej |
Zamiast wrzucac na jakies chomiki, rapidshary, niech Broni to wrzuci na tibiacam.tv ; o
btw hard na tym jugge ;D |
Noo świetny film, czekamy na wiecej :)
|
zastanawiam nie jak 194 rp może mieć 100 dista... :P ale to Twoja indywidualna sprawa.
co do filmiku nie ma sie co czepiać :P |
Hmmm ... krecisz ziomek jedne z lepszych filmikow ;pp
|
Cytuj:
do tego non-pvp |
Cytuj:
-ogromne zapotrzebowanie na small stones -czas.... Nie oplaca sie stac i skilowac skoro hity sa tak dobre, ze to zbyteczne, nie sadzisz? Taki dist wpada sam po uprzednim trenowaniu na niskim lvlu i Broni chyba o tym dobrze wie, w koncu tylko exp =D Film jak zawsze bardzo dobry, dawaj wiecej Broni. Pozdrawiam. |
Kris
@Koszyk
Od poczatku jak widze jego filmy i ich posty "super filmik", to sie zdeczka dziwie, bo dla mnie jego slabe staty (bo rzeczywiscie sa w koncu to az 194 pal) wplywaja na ogladanie filmu. Wszystko ladnie pieknie, ale jak widze skille to jednak cos mnie rusza i mi sie nie podobaja :S. To by bylo na tyle ze stron mojej krytyki, a ogolnie to film zwyczajny z tych lepszych, ale i tak nic szczegolnego. |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Jak ja lubie czytać komenty ludzi którzy przeważnie (nie wszyscy!) w życiu 70 skill pallkiem nawet nie wbili <3 ...
Broni@ Keep goin ~!~ |
Ja na 149 rp mam 100 dista. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:32. |