![]() |
skilowanie przez knighta ! help!
Więc tak mam : plate set , steel helmet , dwarven shield i leather boots.
Jest to 9 lvl (knight) skille - 39/35 ... Swiat - Candia (non-pvp) wiec trenuje moje skille na Foldzie na rotach. I skille ida strasznie wolno na jakie potwory moge sie przerzucic? dwarfy , minosy tak? nie wiem jakkie skille nabijac na rotach? od kiedy zaczac od minosow a od kiedy od dwarfow (od jakich skili) ! Jakie wogole skille nabic? help... czekam na speed odp. bede thx i wdzieczny |
...
Trenuj na rotach tak wchodza skille knightowi nic nie zrobisz... a tak na 50/50 przenies sie na minoski, a tak 65/65 i tak 20 lvl i spokojnie mozesz isc na slim ale zmieniaj matke tak co 2 godz i bedzie dobrze.... a i nie zapomnij wziasc jedzonka jak pojdziesz na slimy trenic... Mysle ze ci pomoglem! Pozdro!
|
Doskiluj do 45 - 50 i idz expić, olewając już skilowanie, tylko expij z bronią jednoręczną + tarczą.
Czemu dalej nie skilować ? zapraszam tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=178997 |
Ostro napalony....:D to tak
65/65 - rotworm, dwarf 65/65+ - Slime 80/80 - monk, cyclops! |
gowno prawda
Wiesz czemu ci tak wolno idą skille bo nie zadajesz rotom hitów.Nie skilaj sobie teraz na knife i full def bo zawsze ci będą tak wolno szły weź albo skilaj na balance albo zmień broń na combat knife albo dagger wtedy skillaj na full def.Tak od 45 skili weź knife i zobacz jak będzie jak będziesz zadawał hity do skilaj tak a jak nie to to samo co up.
|
Cytuj:
Zrob sobie sorca lepiej :P |
nie no ta niech skile 100/100 zrobi bo wcześniej się knightem wogóle grać nie opłaca 8o
Nie słuchaj tych co ci każą skilować po parę miesięcy, zrób skile 45-50 i exp przez te parę miesięcy i sam zobaczysz że wyjdziesz na tym 100 x lepiej. |
Cytuj:
Dodatkowo bardziej od broni jednorecznej i tarczy oplaca sie uzywac dwurecznej, bedziemy szybciej zabijac potworki a chyba o to w uzywaniu broni chodzi. |
Słuchaj.To jest najlepsza metoda na knighta powiedziana przez mojego znajomego(80 któryś drut).
"Po wyjściu z rooka skiluj do 65.Następnie wbij 20lvl.Zrób deserta i skiluj do 75. Potem olej skilowanie,tylko exp exp exp" |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |