![]() |
wakacje
witajcie!!!
mam problem właśnie rozpoczeły sie wakacje i nie wiem w co mam grać mam nadzieje że pomrzecie grałem w my fantasy ale uwarzam że głupie jest to że gdzie staniesz to jest potworek którego nawet nie widzisz. grałem w margonem ale nie chce mi sie w to grać gram w diablo II fajna gra ale nie umiem sie zdecydowac którą postacią grać pomurzcie podajcie jakieś fajne strony z grami tego typu pomurzcie mi |
pograj w piłke (na dworze jakbys niewiedzial) o.O
jak sa wakacje to po co tyle siedziec przed kompem.? :p |
nie moge ponie warz 4 dni temu miałem operacje kolana;(
|
http://www.mmorpg.org.pl/
Tutaj masz listę wielu ciekawych gier MMORPG, może coś Ci się spodoba. Pozdrawiam Barosa7 |
szukałem tu i mi sie nic nie podoba szukam fajnej naj lepiej polskiej gry mmo rpg turowej
|
Może sobie w Final Fantasy pograj, co prawda to nie MMO, ale na pewno RPG i na pewno gra turowa ;) .
|
pisałem o grach w przeglondarce i szukam tesz w przeglondarceX(
|
a wejsc w jakas top liste mmo nie mozna ? polecam top listy xtreame.
|
Cytuj:
Cytuj:
Edit: dobra, pisałeś o My Fantasy, ale nie widzę, żebyś pisał, że szukasz gry przez przeglądarkę. |
grałem w my fantasy
ale uwarzam że głupie jest to że gdzie staniesz to jest potworek którego nawet nie widzisz. grałem w margonem ale nie chce mi sie w to grać w tym momencie pisze o grach w przeglondarce |
Cytuj:
Cytuj:
@topic www.rycerze.wp.pl |
|
Imprezy, jeziorko, dziewczyna, aktywny sport, spotkania z przyjaciolmi. Olej granie, od tego jest zima, a lato i wakacje (no ja to urlop xd) trzeba wykorzystac lepiej niz siedzac i mulac przed kompem. Pozdro i zycze sukcesow :)
|
jak ma 10 lat to polowe z tego moze wykreslic, reszte pewnie tez bo i tak bedzie przy kompie siedzial.
|
Vil, Vil, Vil no tak sie nierobi zeby az tak zawyzac wiek uzytkownika ktory nam wszystkim zuozyczy.
|
Titan Quest + dodatek = super zabawa przez kilka dni wakacji
|
Ja polecam klasykę: Heroes 3 Shadow of Death.
|
Pograj se w cs :P
|
Kupuj WoWa i jedziesz xD
|
Jak juz musisz to pograj w Cs 1.6... ale jak w 1 odpowiedzi pisze :) pograj w piłke.
Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |