![]() |
Gdzie i jak dobrze dorobic sie Knightem Pieniedzy?
A mianowicie... Odnosze sie do was z pytaniem gdzie mozna szybko i latwo zarobic kase Knightem na poszczególnym lvl. 20,30,40,50
Bo Potem to juz idzie z górki tak słyszalem tylko :) Z Góry dzieki. I Pozdrawiam |
Od 35 do 60-80 mogę polecić EF.
Pozdrawiam Barosa7 |
Z mojej strony to polecam Dark Cathedral (DC).
|
Mint albo allegro jak masz nadzianych rodziców. Na securze jest good? bo słyszałem że tam noobostwa od h.. i nie da się grać...
|
Od 30-50 polecam Elf Fortress, a powyżej oczywiście Orc Fortress (Bardzo dużo pieniędzy, jeśli masz Postman Quest).
|
od 20 lvla do 30 to tak cyce,beholdery,mumie,cyclops dron,cyclops smith,minosy
|
Mintwallin (i inne minotaury), OF, EF (z Arcanistami!), Banuta (choć to już nie to, co kiedyś), roty w LB.
W Mint~, OF i EF bez wykonanego Postman Questa nie jest za ciekawie. |
20 - DC (pierwsze piętro, bez assassina), dwarfy.
30 - DC (możesz probować schodzić na piętro -2) , Dwarfy soldy i zwykle przy dobrych skillach możesz isc na guady. 40 - Cala DC, POH, OF, EF 50 - OF,EF,POH, PACC : 20 - Skills 50/50 Tomby same ghoule, skelety, raty ITP 30 - Skills 60/60 Tomby z samblerami, scarabami, i mumiami 40 - Skills 65/65~ Tomby @UP, żółwie 50 - Skills 70/70~ - żółwie, tomby z vampami, minotaury, małpy |
Miło by było gdybyś napisał czy masz płatne konto.
Na FACC najlepszym źródłem dochodu są minotaury na mintwalin, senji, foldzie oraz dwarfy soldiery bo z guardami sobie nie poradzisz póki co. Przynajmniej nie opłaci Ci się. Oprócz tego EF, DC. Na PACC od 20 lvla spokojnie możesz expić i zarabiać na dworkach. IMO najlepsze na tym lvlu. Zarabiasz dużo kasy + tribal maski, bast skirty. Naprawdę polecam tak do 35-40lvl. Później możesz zacząć chodzić na banute, żłówie czy tomby. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |