![]() |
"Fire!" ? o.0 Może lepiej nie mieszać języków? ;P
Lokacja nie Twoja ;s Tak to nie ma błędów*, outy ładne. 7+/10 * - albo raczej mi się nie chce wymieniać. |
W oczy się rzuca tamten ostatni out z TS'a (lub spritów). Fake taki sobie.
|
Jak na pierwszy fake po formacie, to jest nieźle, ogólnie to dwie rzeczy mi przeszkadzają:
- "Fire!" niezbyt pasuje. Lepiej byłoby napisać "ognia", albo "strzelać" - Pusto trochę Poza tym to fake ładny. Głównie to dawaj więcej kamyczków, trawy itp, a będzie o wiele lepiej. 8/10 Next part plax! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dalej jeszcze braki kropek. Cytuj:
Ocena: 8/10. Życzę powodzenia w tworzeniu następnych części. Pozdrawiam, Logo-90 |
Dziękuje za komentarze. Za te dobre, jak i za te złe ; p
Przy 10 ocenach, biorę się za next parta. Prosiłbym równierz o pisanie postów bo jednak się napracowałem... Wiem, są wakacje no ale to tylko te 2, max 3 minuty. |
Ogólnie fake ładny, ale lokacje nie twoje!
Fajna fabuła :) Fabuła:8/10 Outfity: 5/10 Lokacje: 2/10 15/30 = 5/10 + 1/10 za chęci Czyli 6/10 ;) |
@piternet
Chciałbym zauważyć, że tylko jedna lokalizacja nie jest moja[ta skalista]. Budynek i kawałek rzeki 100% by me ; @down 1 lokalizacja moja! Kuffa! |
Fake ładny. Outy nowe sie odcinają a ten 1 jest beznadziejny!
Sie czepiacie -.-, 1 lokacja nie jego, a po co ja je dałem gdybym dał mu ją na gg nie było by krzyku. Wracając do Fake'a parę błędów w sklejce na przed ostatnim i na pierwszych zdjęciach. Na ostatnim trochę pusto jak na evul siedzibę. Fabularnie jak w większości fake'ów zło i rebelianci. Nie mówię, że są to złe tematy ale trzeba je innowacyjnie i ciekawie rozwinąć. |
6/10
minusy: -mieszasz języki,i dałeś 1 bluzge = p -pomysł mi sie nie podoba xD za ten Out to masz wielkiego +! : D |
Hehe widzę tam mojego Princa ^^
Dobra przejdźmy teraz do oceniania: Tam wokół tego domku jest pusto, a raczej wnioskuje, że to jest opuszczona chata i powinno być nieco zarośnięte. Nie podoba mi się tak samo jak reszcie mieszanie języków bardzo źle to wygląda chyba, że koleś jest z "zagranicy", ale wtedy nie było by tego początku "Strzelać?" Następnie. Na obrazku w którym "dzieciak" spotyka strażników nie widać czy to on strzela bo dopiero strzała na następnym obrazku jest w jego nodze. Poświęć jeden mały obrazek o tym jak ona do niego leci, żeby było wiadomo kto do niego strzela. No to teraz tam gdzie się spotykają bracia i urządzają, Sobie pogawędkę. Jest tam straszne pusto trzy drzewka jednego typu. Pamiętaj to jest nad wodą czyli powinno być parę takich małych krzaczków :P Mam nadzieję, że uwzględnisz to co napisałem i poprawisz trochę te małe drobnostki w następnej części ;] Ocena 7,5/10 |
Minie najbardziej irytuje fakt, iż nie ma nicków, rozumiem ze może nie chciałeś ich zastosować, ale fajnie było by poznać imię głównego bohatera, mógł je wypowiedzieć chociażby ten białowłosy pan(którego imienia/ zawodu/ funkcji także nie znamy).
|
@up
Może i prawda ; ) @fake Mhm... jutro, najpóźniej pojutrze powinien ukazać się nowy part ; p |
@up
Wlasnie widze... ;) dzisiaj juz jest popojutrze.. :) @fake 9/10 bo nie widac nicków (I nie mozna poznac nicków postaci xD) |
Hmmm..... Nawet fajna fabuła, ładne wykonanie, dam 8/10 Rób dalej :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |