![]() |
Frosty by małe lv
|
Po outficie i eq widać że masz kasy.
Co do filmu to hunt jak hunt :D |
widac ze masz jaja =D
|
calkiem niezle, nawet sprawnie wam to szlo... ;)
|
Cytuj:
Jak to na no pvp ... |
@UP
jezeli Ci chodzi to ze ma dobre eq, to na pvp itemy sa tansze. A jezeli chodzi o 'hunt na non-pvp', to na pvp pewnie bylby 100x lepszy ;) |
Cytuj:
|
Garbaty skur***lu to sobie do ojca mow :*. Btw, szkoda ze nie wiesz co to ironia :(
|
Może ma inny char głąby i dlatego lepsze eq? Mimo, że wole pvp to nie wiem co ma eq do typu serwera.
|
Cytuj:
Film... hmm dają rade ;d |
Mój ekwipunek znów nie jest super... Mnie się nie podoba:)
|
Na pvp graja same przyjeby ktorzy nie daja grac innym bo tak. Dla jaj i to sa dopiero garbate s*****ele....
A na non-pvp to nie wiem jak sie gra ale mam nadzieje ze w miare dobrze bo chcem kiedys zaczac na takim servie grac ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ahsua jak patrze na twoje posty to kurwa zal mi w dupe wchodzi ;// skoro jestes taki pro elo tibijczyk to pochwal sie swoim chareeem ;oooo zapewne 50 lefel i wielki kozaczek ;s zal mi takich ludzi ; < aa jeszcze jedno, myslisz ze grasz na pvp to jestes lepszy od innych? jesli tak to sie mylisz bo wg mnie nie mozna porownac swiat pvp z non ;// idiota =*** |
@up
popatrzmy prawdzie w oczy ... na non-pvp niema gry, wszedzie ci sie wjebia beda cie wyzywac i wogole:/ na pvp tez jest duzo noobow i tez ci sie moga wbic ale jak masz wiekszy level bądz masz kolegow to jest maly problem:) tylko ten pk'ing jest strasznie meczacy na pvp, duzo tych pro pk teamow co bija 30 lvl bo sie zbiara w 50 ... i na pvp i na non znajdziesz noobow a co do eq to na non pvp mozna sobie biegac z takim eq bo nic ci nikt niezrobic .. na pvp zara bys padl ^^ lolz ale sie rozpisalem |
@ up tu sie zgadzam
non-pvp jest dla graczy spokojnych i powaznych ktos cie bluzga? uzywasz magicznej opcji IGNORE, ktos ci na resp wchodzi ? kazdego da sie bloknąc non-pvp jest dla graczy chcacy spokojnie grac ! a nie pvp -pl? -no swe - i znow rs :/ |
Cytuj:
czasem są jakieś pk teamy ale wcale nie często... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39. |