![]() |
Ss'y z mOiCh hUnTóW ;)
Chyba każdy posiada taki temat i zamieszcze na nim swoje ss'y z wypraw.
A oto mój pierwszy dragon, którego blokowałem :P http://free.of.pl/s/szczecha/dragon1.jpg |
Troszke zabrakło nam odwagi aby wejść wyżej :D
|
Spoko zdjęcia. Na górze jest tylko mino mag, orc shaman i pare snaków. Jak wejdziesz wyżej to są tam 2 arcanisty i ds :)
|
ja jak zabilem mino maga i shamany wbilem sie na góre to tam nie widzialem DS tylko 6 DS sie spekalem wtedy moje gacie byly ciezsze niz ja sam
|
Cytuj:
oO może miałem jakiegoś farta, ale jak ja byłem był tylko 1ds |
Cytuj:
|
Ja z pomoca blokera zabilem draga on sobie poszedl a ja na góre i tylko widzialem you lose 137 i 120 due atacck on demon skeleton ;-) uff big fux juz tam nie bede chodzil sam (nie umarłem ^^)
|
Spoko tylko ze jeszcze przed updatem a mam małe pytanko jaki był loot??? ?(
|
Ja bym prosił o pożądniejsze hunty WL, Demony, Behe
|
No coś cieniutko ci to wyszło. Ja tu widze tylko jednego SS jak blokujesz dragona, a to nie jest żadnym wyczynem. 8)
|
Fajne ss.Ej masz teraz tibie?Bo mi jaki erro wyskakuje
|
fajne ss ale troche malo akcji
Cytuj:
|
No wlasnie co do tej tibii to tez sie wkorzylem wchodze se rano a tu mi sie nawet lista postaci nie chce otworzyc kurna. Co do SS'a to jest troszke cienkawy i moglbys dac wiecej bo w temacie pisze SS'y z moich huntów a nie ss z mojego hunta :]
Edit: poza tym jest to zdjęcie dość stare bo w dolnym lewym rogu leżą spodnie jeszcze na starej grafice :] |
SS niezbyt ciekawy i co do tej tibi ^^ to tez nie dzilaal wyskakuje mi Internal error. Close connection. X(
|
Czy ktoś wie co jest za tymi dsami?
skrzynka? |
a jakby tak zrobic utana vid? i wejsc tam? to chyba nie bylo by problemu?? :P
|
na sam szczyt weszłem :>
bałem sie troche ale nie jest tak źle :P |
Cytuj:
|
Nawet niezla fotka, ale nie lubie expic w tym miejscu :P
|
Ja kiedyś widziałem jak jakiś hi-lvl zlurował smoczka do orca shamana i mino maga :d. Ciekawe kto by to pokonał.
PS. Przez chwile mnie tam nei było, ale jak wróciłem do wieży widokowej to orc, i mino nie żyli a smoczek latał, jak gdyby nigdy nic- czy one się wycięłe?? Takie pytanko zęby wiedzieć :D. Screen niestewty nieciekawy, ale rozumiem jakie są emocje przy pierwszym blokowaniu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |