![]() |
W Tibii Jest Już Ciemno [SONG]
http://www.youtube.com/watch?v=Nm2zPudGmkM
:cup::baby:;) xD |
Kawał dobrej roboty xD
Twój filmik napewno sprawił, że na wielu buziach pojawił się uśmiech. 10.5 / 11 |
@up
a co to kurwa fotka.pl ze skala 0/11 ? Kolesiowi sie musialo ostro nudzic zeby takie cos nagrac :D ale chyba kariery nie zrobi :P:P mimo to pozdrooo |
Świetne, ale jakby był dobry podkład a nie piosenka w tle to bym ci chyba postać oddał xD
|
Miał być ale nie chciało mi się już dłubać :P Bo miałem gotowy ale za dużo czekania żeby się połączyło i dopasowywania ;p
|
Hehhee fajnie ułożony tekst ale zgadzam się z Panem up, lepiej by wyszło bez podkładu ze słowami.
|
Kurwa, no jaki żal. Czy ty chłopcze poza tibią życia nie masz? Ja rozumiem że tibia to "taka fantastyczna gra" ale żeby piosenki układać.. Może następnym razem ułożysz modlitwę do Orshaballa i odprawisz czarną msze -.-
|
Cytuj:
Prosze nie krzycz na mnie ;( |
to jakis kretyn robil
|
te głosy w tle to beznadzieja, ale widać, że to dla zwały nakręciliście więc ok :D
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Fajny tekst ,wykonanie slabe ale ogolnie spoko : } |
Cytuj:
|
No nareszcie kilka osób które rozumieją naszą ideę ;P :cup:
|
Cytuj:
|
Jeśli czyjeś żarty i dowcipy mają ograniczać się do tematyki tibijskiej to gratuluje.
|
Nie wiem czy pan mądry zauważył, ale ta strona nazywa się forum.TIBIA.pl
:baby::( |
Cytuj:
@BTW Oo Xerionis_Family juz mnie uprzedzil..pospieszylem sie troche :D |
Piosenka mi się podobała :]
Czekam na inne przeróbki :p |
Cytuj:
Panie troll idz stad chlopak gra podoba mu sie to neich gra i bawi sie ;] Mi sie podoba chlopaki wpadly na dobry pomysl i im to niezle wyszlo nieliczac paru wpadek z przeciagniem rymu ale kij 10/10 za pomysly i spiew :D |
zajebiste
ahahha xD daje 100/100 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |