![]() |
Gdzie expic 20 lvl knight
Tak w temacie mam 20 lvl i niezabardzo wiem gdzie expic
Fibula odpoda raczej bo tak duzo ludzi Narazie na Foldzie siedze ale tak sobie leci ten exp Skile mam bardzo slabe 42/36;( Nie mam pacca Prosilbym o podanie jakies expowisk ale gdzie nie jest kupe ludzi |
outlaw camp, uwaga na huntery..
mt. sternum tomb ghoule i skelety ghostland dwarfy chociaz z takimi skillami nawet tam moze byc ciezko :/ |
O.o
Najpier to powinnienes poskillowac do coanjmniej 50/50 ale na 20lvl powinnienes miec skille ok. 60/60.
no ale z tymi skillami co masz teraz to doradzam kopalnie dwarfow tam poexpisz na rotach, dwarfach i dwarfach soldierow UWAGA ! Nawet niemysl o schodzeniu na dwarfy gurady ! ! ! POSKILLUJ :) Powodzenia;) |
Hehe nie jestem takim noobem zeby isc na gurady
Prosilbym o jakies proponowane miejsce a nie na jakie isc potowrki I prosil bym zeby bylo troche szczegolowo nie za kolo kazo |
PoH, DC. Ja lubię też amazon camp przy Veno.
|
Cytuj:
Dark Cathedral, Folda, Amazon Camp, nie ma innych lepszych miescowek dla facc ktorych nie wymienilili. Kup pacc i lec na larvy/roty/tomby. |
Cytuj:
Wlasnie mysle co wybrac amazon camp,dark katedre czy kopalnie Mógłby mi ktos pomoc z wyborem Gdzie najwiecej expa leci,gdzie najwiecej kasy,gdzie jest malo ludzi |
Witam
CO do tego gdzie chcesz expic to raczej nikt ci nie doradzi. Wedlug mnie na tych 3 miejscowkach jest wystarczajaco duzy exp i sporo kasy. Najlepiej dobij skille do50/50 albo 60/60 i wtedy pojdz sie "bawic" w expienie. Pozdro!
|
Ehhh Radze Ci Posklowac 50 a Jak Będziesz Miał chęć to nawet 60+
i zaopatrz sie w Health Potions Tak Jak Najwięcej I Proponuje Dark Catedre DC do i¶ci możesz Przez GS Odradzam :pI Przez Huntery i można je od patentu zajbić od tylu jeszcze sie dowiedz :]A Jak Sie Boisz To Idzi np.Na Ghostland Obok Carlin A Jak Ci Sie Nie Chce Skalować To Grasz zł± Profesj± Radze Ci Sklować do 60 :P |
Nabij 55/55 i lecisz t± drog±.http://tibia.pl/quest_pokaz/Life_Ring Ten Ancient Temple Prosto z Thais jest możesz do 25 expić a nawet do 30
Roi się tu aż od Beho. Loot nawet bardzo dobry. Steel Shield 80gp Venore Two handed Sword 450gp Venore i wypada czasami Beholder Eye warte 1k ;) |
Dobij 50/50 albo 60/60 i pomykaj na katedrę.
Ale tylko na -1!! Chyba, że masz jaki¶ evul keku. |
Ja proponuję elfy pod veno. Najlepsze dla knighta na takim lvl.
|
sie dziwsz ze exp slabo leci wbij skille minimum 57/55 i na dwarfy sodliery bron od 20 lvl noble armor g shield p legi steel/crown helmet i ci nic robic nie beda... i nei schodz na -4 bo guardy jak newbie ejstes sie scigna
|
Catedra!!:p
Tam Najszybciej Nie Równa sie to z jakimi¶ elfami :p ale tylko 1 poziom Ja Dzis Na katedrze Wbiłem 6 LVL z Długi Przerwami Expa z 10 na 16 wyskiliłem ładnie i GO!:] |
DC i EF maj± bardzo podobny exp, tylko LOOT na ef troszku lepszy xd
|
Z twoimi skillami
Z twoimi skillami to najlepiej pój¶ć do Ancient Temple, jak nie będziesz expił to możesz poskillować na rotach. Nie radziłbym złazić do mintwallin bo wtedy spotkamy się w inny temple :). Wiem z własnego do¶wiadczenia że AT jest dobre do doskillowania i exp idzie całkiem szybko.
|
Prawda
Cytuj:
|
Na DC Nie Jest Tak Dużo Ludzi Z Powodu Trudnego Doj¶cia B)Z Powodu GS ale nobki nie przejd± ja na 9 lvl przez huntery ;) bardzo łatwe ale nobki nie wiedz± ze mozna przez hutery albo nie umiej±:pWienc Nie ma Nobków ktre np kradna lota nie bij± potworków
|
Cytuj:
IdĽ na DC |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |