![]() |
Update summer 2008 - Dyskusje :P
http://tibia.wikia.com/wiki/Last_Update
wszystko co narazie odkryto na Ts co sadzicie o tym update narazie:baby:? |
baardzo pozytywnie ;)
|
Mnie bardzo ucieszyło to że przedmioty mają jakieś właściwość tak jak w diablo, dzięki temu gra stanie się ciekawsza i bardziej interesująca szkoda że Cipom aby dodać takie właściwość przedmiotom zajęło prawie 9 lat no ale cóż lepiej późno niż wcale.
|
Mi sie wydaje ze jest dobry ale za duzo kolorow dodali do tego. a takie pytanko juz wiadomo kiedy na 1000% bedzie wiadomo kiedy bedzie Update??
|
Nie jeszcze nie wiadomo
|
bida z nyndzą
|
Niby fajnie, ale wygląd tych demonów znowu robi się nudny... Zrobili outfit dla Morgarotha i Ghazbarana więc mogliby jeszcze w nim dodać Zoralurka, ale nie kolejne kilka bossów.
|
A będą nowe czary?
|
z tego co mi wiadomo to nie ma nowych czarów...
|
Po co nowe czary? grajac postacia magiczna nie starcza juz hotkeyow :d
|
ja proponuje Zrobic kolor skóry w tibi xD dyskryminacja czarnych
|
@up
To wtedy chinczykow od razu bo przeciez ponoc maja zołta skore :d Ja sie nadal zastanawiam kiedy moze byc ten update,przeciez test serwery nigdy dlugo nie trwaly gora kilka dni.Cipsoft moze w kazdej chwili zrobic update i nie sadze ze dadza info na kilka dni przed. |
moim zdaniem będzie w ten wtorek (oby)
|
Nie widzę w tym updacie nic złego. Będziemy ciągle mogli grać po staremu - tyle, że z większymi możliwościami. Jedyną smutną rzeczą jest to, że gra jest nastawiana na expienie. Do tych zbroi trzeba mieć odpowiedni lvl. Lvl = exp. To samo z questami. Mega mocne potwory, które mają potężne combo, a nagroda to jakaś broń, która ma 51 ataku... stara Tibia to już zupełnie inna gra niż ta dzisiejsza..
|
Akurat te zbroje od lvla to bardzo dobry pomyskl
wykluczy to kupowanie eq na allegro. |
Szczerze to najgorszy update pod względem nowości :< kilka questów, potworków, za mało nowych terenów i ten tryb sprzedawania ... mógł cipsoft zostawić również starą opcję sprzedawania jak dla mnie wygodniejszą i szybszą
|
Update jest jak najbardziej pozytywny.
Mimo iż niektórzy narzekają że itemy są bajkowe (może niektóre) potwory jak najbardziej mi się podobają. Outfit bez addonów wygląda mizernie żeby z kolei pełny był poprostu zarąbisty (wygląda jak Van Hellsing :P). |
@Black Warior
polemizował bym ale to tylko moje zdanie masz prawo mieć własne ;] |
A czy ktos moze wie, cos o nowych itemach, a dokladniej czy cokolwiek z nowych itemow bedzie leciec z potworów dostepnych dla facc ??
Albo jeszcze inaczej, czy cokolwiek z nowych itemow bedzie sie dalo zdobyc na facc w inny sposob niz kupujac to ? |
Ganci mi też outfit przypomina Van Hellsinga XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |