![]() |
Po co nam granie w tibie ?
Ostatnio gdy expilem se , zaczołem se myśleć "poco ja to robie,po co w to gram" i tak pomyślałem poco mi to ? dopiero wtedy ze to co robie(gram w tibie) niema żadnego celu i tylko trace czas może sie to wydawac dla was smieszne ale powiedzcie szczerze poco my to robimy ?? poco gramy w tibie ? moze bede jeszcze gral w tibie ale w wolnym czasie .
I tak odpowiedzcie mi nato pytanie co chcecie osiagnac grajac w tibie ?? co wam to daje ?? dla niektorych moze to byc trudne pytanie albo w ogole glupi temat ale taka prawda gramy bez celu by byc lepszy od drugiego ... |
Było milion razy.
|
kto powiedział że gram?;x
właśnie wystawiam chara na allegro, jakiś mały + będzie z tego grania. |
a po co grasz w inne gry?
po co grasz w piłke? ogladasz telewizje? DLA PRZYJEMNOSCI! durny temat |
@2up
jedyne co mamy z tibi :] ale i tak marne 400 zl przez 4 lata gry :] i @up ale grasz w pilke po 5h a nawet 15h dziennie ? @down pamietaj jest mozliwosc dostania bana i wszystko na marne |
Cytuj:
Lepiej bota ustawic, 400zl w 2 miechy, zawsze cos. |
Cytuj:
|
Cytuj:
niezabije sie zycie to nie tibia |
to poco se ja mam sie uczyć? przeciesz i tak nie robie wiekszych blendow. no i po co to wszystko? Chłowieku. Na początek szkoła. Potem szkoła. I następnie też szkoła. Styl wypowiedzi mnie zabił. Najpierw obowiązek, póxniej przyjemnośc.
|
Cytuj:
Cytuj:
A po 2... nie trzeba grac w tibie 15h, 5h.... a po 2, nikt o liczbie godzin (ilr gramy w tibie...) nie mowi, czylko o tym, czy wogole gramy... zobacz taki piłkarz pol dnia spędza na treningach? :OOOO i gra w piłke ;( |
W Tibię gra się po to samo, co w Dooma, Quake'a, Preya, WoWa, Silent Hilla, Residenta, MoHa, CoDa, KotORa czy jeszcze w coś innego - dla przyjemności i nowych doznać.
Cytuj:
|
Cytuj:
i look moj nick prosze cie |
A po co żyjesz : F ?
I po co oglądasz mecze innych reprezentacji ? No po co ? |
Cytuj:
zyje po bo w zyciu mam jakies normalne cele zycie w tibi: "musze expic bo ktos tam mnie przegoni i sie powiesze" "o nie padlem, koniec swiata, co to bedzie co to bedzie" "chodz na hunta bo trzeba zarobic" "o jej ojebali mnie na 100 gp" @down a poco to piszesz ? zadalem pytanie nikt nanie nieodpowiedzial idzcie expic |
A po co robisz kolejny glupi temat na forum, jak wiesz ze zaraz i tak ci kazdy nawbija i powie, ze jestes glupi?
|
A kaze Ci ktos grac? Nie? To moze jak juz zdales sobie sprawe ze Ci to nie sprawia przyjemnosci, to nie graj?:>
|
Cytuj:
W Tibie też grałem sporo h/dzień, czasem i 15, ale teraz nie gram.. nie brakuje mi grania, ale kumpli. To dla nich grałem bo poznałem tam kilku wspaniałych ludzi. Expiłem przy okazji :P |
2@up
wlasnie przestalem grac bo ? bo ta gra bezsensu robic caly czas to samo expienie skillowanie huncenie |
Welcome on the Bright Side of Force ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |