![]() |
Wielki Problem Prosze O Pomoc
Mam problem nie wiem czy właściwie powinienem to pisać w tym dziale ale innego nie znalazłem.
Co moge zrobić w sprawie jak ni stąd ni z zowąd pisze mi gość na wysokim lvlu żebym mu dal kase i eq i to w dp . scerna nie moge teraz dodac :/ jest napisane strona w przebudowie prosze o kontakt albo o pomoc BAJPIERW BYLO 5K ALE POTEM ZNIZYŁ I PISAL Odin Argon [40]: pay 2k Odin Argon [40]: or dedad Odin Argon [40]: pay or hunted Odin Argon [40]: yes or no Odin Argon [40]: hunted Odin Argon [40]: hunted Odin Argon [40]: give me yuor eq |
Możesz skończyć grać w tibię, jeśli nie wiesz co począć w takiej sytuacji to nie jest gra dla ciebie.
|
właśnie po to to napisałem ze chce sobie pograć :/
|
Porozmawiaj z nim, zapytaj z jakiego powodu tobie grozi huntem.
|
1 to obcokrajowiec
2 pierwszy raz go widzialem 3 nikomu nc nie zrobilem 4 ja mam maly lvl a on 40 |
Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak honor?
Jak nie to polecam się zapoznać, a gościa olać. |
Nie płać mu. Pewnie tak do każdego pisze, wątpię żeby chciał na Ciebie fraga tracić.
|
A jaka jest przeszkoda że to obcokrajowiec?
|
Angielski mam na srednim poziome a znając zycie to ten gosc umial tylko tyle napisc:p
|
Napisz prostym językiem" why i hunt"
Koniecznie bez znaku zapytania! |
Mi się wydaje, że on już o Tobie zapomniał...
|
Wyloguj się, wbij jutro i będzie po sprawie. Tak jak napisał Pan powyżej: pewnie już o Tobie zapomniał :)
|
Weź nie graj kilka dni:D Nie wiem czy to możliwe w twoim przypadku, albo zmień serwa na non-pvp :p A tak poza tym to jaki masz lvl? Możesz zebrać jakiś gówniany eq typu dwarven shield etc. i dać mu:P jak masz niski lvl to nie skapnie się może ze go robisz w h*ja - ale to tak już w ostateczności. No i jeszcze wypada się zastanowić czy będzie mu się chciało za tobą biegać i się zabijać^^ stara czasu, chyba ze masz jakiś fajny eq^^
|
@up
no i po co mu źle radzisz? @topic Olej go, nie odpowiadaj, albo najlepiej daj mu ignora. Jutro pewnie o tobie zapomni ^^ A jak bedzie cie atakował to go poprostu wysmiej np: Buhauhuhauhauhauha nice loot ^^ Dwarven shield... ^^ Wymysl rozne teksty tego typu. Napewno cię spusci do czerwonego hp i zostawi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |