![]() |
do specjalistow ! bo chyba cos sie stalo
http://www.********motion_dla_frajerów.webpark.pl/ kolega przeslal mi ta strone i powiedzial zebym sie zalogowal .... i przez ta stronke chyba zostalem zhakowany bo nie moge sie zalogowac przez 5 godzin na tibie ;( i co powinienem teraz zrobic ?
|
Powinieneś się kopnąć w głowę a temat powinien zostać skasowany bo jest tego peeeeełno =/ Wystarczy umieć szukać i być na tyle mądrym żeby nie podawac acc i pass nikomu i nigdzie oprócz tibia.com
|
Pownieneś zacząć walić głową o ściane.
|
wiem wlasnie tera tego zaluje .... mialem postac Maga na 17lvl ;(
|
Powinieneś się powiesić. JESTEŚ I-D-I-O-T-Ą
|
Cytuj:
@topic Współczuje. Ale człowiek uczy się na błędach. Szkoda postaci, bo 17 lvl czasem trudno zdobyć, a czasem łatwo, ale rozumiem, że to twoja pierwsza postać i jeszcze wszystkich miejsc gdzie możesz szybko poexpić nie znasz. Życze ci powodzenia. PozdrO @down No plx it wos only miss klik:P:P |
Możecie dać mu spokój? Wszedł - jego wina. OK. Ale skąd miał wiedzieć, że keylog, czy taka rzecz? Mógł przeczytać, żeby nigdzie nie podawać nr acc i passa. Mógł - ale tego nie zrobił, więc dajcie mu spokój. Newb i tyle, nie? Zmień hasło, na wszelki wypadek zrób formata i graj dalej. Tak bywa. Mówi się trudno i żyje się dalej.
Globi wyprzedziłeś mnie o minutę - Grrr. grrr już po tobie... |
Cytuj:
czy ktos kiedys uczył was albo czytaliscie zeby nie zostawiac drzwi od domu otwarych? albo zeby nie zostawiac kluczyków w stacyjce i otwarych drzwi od samochodu? Rownie dobrze mogłbym zostawic moj rower pod supermarketem samopas i za poł godziny wrócic i płakac i miec pretensje do wszystkich ze ktos go ukradł. tak to juz jest. poczytaj- sa setki tematów gdzie ludzie pisza jak odzyskac stracone acc. albo załorz nowe. 17 lvl sorc to jak zaczniesz teraz grac to jutro juz bedziesz miec znow 17 lvlelowego sorcka... |
Cytuj:
|
takie życie, raz na wozie, raz pod wozem ... człowiek uczy się na błędach ...
Ps. nie zazdroszczę takich "kolegów" |
Naiwnych nie sieją...:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |