Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Valentines (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=180467)

Zetraksos 23-06-2008 19:11

Valentines

Jak sie wam sie podoba pod naszymi rzadzami TFU rzadami? :D

Doneq 23-06-2008 19:15

Mario sie spodobalo wiec macie icetowera tez kultowa gierka

http://www.***********.com/556689469.html speedy.share dla niekumatych

Ponowanie dla formalnosci jak ktos mysli ze to virus albo inne gowno zapraszam do skanowania

http://virusscan.jotti.org/

Misiuuu 23-06-2008 19:31

to rządzicie?

Zetraksos 24-06-2008 17:36

@up Tak jesli masz jakis problem z PA pisz do mnie ingame ^^ jesli cos ci nie pasuje tez mozesz napisac postaramy sie to zmienic :)

Bavve 24-06-2008 19:11

Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE"
Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko

Zetraksos 25-06-2008 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bavve (Post 2136644)
Problemy z pa mowisz..
Problem podstawowy to taki ze obojetnie kto z was wchodzi to zaczyna sie od wiadomosci "LEAVE" albo "LAEVE"
Sam w ten sposob robisz, wiec krotko mowiac pod waszymi rzadami jest do dupy, w ciagu ostatnich paru miesiecy takich cyrkow z wri nie bylo jak wy teraz robicie, ale spoko

haha bo jakbys zobaczyl ze tras lowe wbil do ciebie na respa to bys mu powiedzial " hi i was first here please leave " a on do ciebie " ok " chyba grasz na elysi zbyt krotko zeby nazywac nas pa ;d jakbysmy chcieli pa robic juzby dawno divinusy i inne noobki bysmy se random pkowali

Midarth 25-06-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zetraksos (Post 2137475)
haha bo jakbys zobaczyl ze tras lowe wbil do ciebie na respa to bys mu powiedzial " hi i was first here please leave " a on do ciebie " ok " chyba grasz na elysi zbyt krotko zeby nazywac nas pa ;d jakbysmy chcieli pa robic juzby dawno divinusy i inne noobki bysmy se random pkowali

No fakt jedyna zyciowa rozrywka Trasa to wchodzenie po kolei na wszystkie respy rotow i wy*******anie z nich ludzi, zeby potem mogl botowac tam swoje noobchary, no prosze Cie. W pol roku ktore gralismy na Elysii, 2 razy probowali wyrzucic z respa jedna osobe [na 10 aktywnych], raz srednio-slusznie, 2gi raz PA, a i tak dogadalismy bezproblemu ze dokonczy mane i zwolni respa, mnie osobiscie nikt nigdy z zadnego expa nie wykopal, wiec to co piszesz o PA WRI to bajki, no chyba ze brac pod uwage, ze robili PA na ludziach ktorzy od 3 lat wojny przegrywali, no to tutaj akurat bym robil podobnie.

Eneris 25-06-2008 13:50

@up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple?

Tak jak pisał Zetrax, zostałeś zabity za nic?, lub został nałożony na ciebie payment za coś czego nie zrobiłeś? napisz do Zetraxa bo jak możemy zapobiegać czemuś o czym nie wiemy.

Co do PA na spawnach nic nie poradzimy tibia jest duża i jakoś sobie dacie rade a my musimy się szykować na "rzekomy" powrót Wri więc nie mamy czasu na czekanie na wolny resp, sorry.

/Yours Eneris.

Mercioleksy 25-06-2008 15:00

Dzisiaj 1-4 to już robiło się ciepło ;] Tylko mi się vipy zalogowały xD

Midarth 25-06-2008 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2138217)
@up
My przegrywaliśmy i było na nas pa teraz wy przegrywanie i na was jest pa - simple?

Z tego so wiem, to jakos ciezko by bylo wam na nas robic PA, chyba ze wygracie ta wojne i ludzie sie powyplacaja, chodzi raczej o to, ze robicie PA na kazdym, kto nie bierze udzial w wojnie po stronie WRI, czyli de facto sobie expi. Czego wam nie wypominam, macie do tego prawo. Poki co.

Eneris 25-06-2008 18:43

A Darklighci, Adorablesi i Divinius? oni nie sa z wri a na nich pa nie robimy

LaresCotton 25-06-2008 18:51

adorablesy kupuja wam pacce

darklightow nie ruszacie bo by zaczeli walczyc przeciw wam

divinus to w wiekszosci wasi kumple jak podejrzewam, przynajmniej czesc

Zetraksos 25-06-2008 23:10

No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s

LaresCotton 26-06-2008 00:29

nie jest, bo na faccu macie w chuj noobow, ktore by przeszkadzaly i hg do ktorego byscie w razie porazki uciekali, takze nieciekawie troche

Midarth 26-06-2008 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zetraksos (Post 2139608)
No ale czemu WRI nie przyszlo do nas dzisiaj po swoj serwer ;/ uprzedzajac odpowiedz na tego posta ankrahmun to dla nas samobojstwo a czemuby nie zrobic ob w ab/carlin? wkoncu teren jest dla obu teamow taki sam ;s

Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.

Shanloth92 26-06-2008 04:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth (Post 2139825)
Pff a ja chcialem napisac, ze ciagle piszecie ze serwer jest wasz, kazecie pisac w przypadku PA, zmieniacie zasady i sie okazuje ze to gowno prawda, bo nie wyszliscie. No i byles mi sklonny w miare skladnie odpisac jak polowa ekipy od nas sie wylogowala, do was doszlo kolejne 10 osob i pewnie Dempah do prowadzenia.

to dempah nawet na elysii operuje ?

Midarth 26-06-2008 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanloth92 (Post 2139949)
to dempah nawet na elysii operuje ?

Ano, na ostatniej opence [ktora przegralismy zreszta] czekalismy 20 minuty, az sie Dempah pojawi i zaczniemy sie orac.

LovePA 26-06-2008 18:30

Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. [CHAR]Fliin the adorable[/CHAR] bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. [CHAR]Croweq[/CHAR] i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. [CHAR]Ekora jarson[/CHAR] robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj [CHAR]Wuntana[/CHAR] wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)

P.S Pedalska gildia w której jest liderem [CHAR]Slarren[/CHAR] robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo [GUILD]Rohirrim[/GUILD] ich broni...

Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.

Shanloth92 26-06-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2141398)
Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. [CHAR]Fliin the adorable[/CHAR] bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. [CHAR]Croweq[/CHAR] i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. [CHAR]Ekora jarson[/CHAR] robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj [CHAR]Wuntana[/CHAR] wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)

P.S Pedalska gildia w której jest liderem [CHAR]Slarren[/CHAR] robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo [GUILD]Rohirrim[/GUILD] ich broni...

Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.

koles ,jak cie w thais tak nie kochaja to przeprowadz sie do ab

Zetraksos 26-06-2008 19:55

Nastepnym razem ktos bedzie kozaczyl ze skullem bijac kogos bez powodu i krzyczac ze jak sie go dotknie to zawola V to zrob screena napisz szybko do mnie zobaczysz co sie z nim stanie, jesli naprawde jest czyims kumplem dostanie ostrzezenie nastepnym razem juz d3d lub payment lub zjebka zalezy od okolicznosci ofc :D co do croweq to tez go zjebie ostro kolege mi ostatnio chcial ubic, ogolnie jak cos widzisz to nie pisz o tym naforum tydzien po tylko priv msg in game najlepiej screena zajeb lub filmik nagraj jest duzo sposobow na udowodnienie PA.

Edit: aa co do Wuntany to nie mam pojecia o co chodzilo. Mysle ze mogles cos zle zinterpretowac najlepiej z nim pogadaj o tym czemu "asslickuje" czy co tam chcesz o nim wiedziec ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:13.