Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   PACC czy FACC - oj dylemat o PACC arena (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=180576)

Diablo92 24-06-2008 11:54

PACC czy FACC - oj dylemat o PACC arena

Biorąc pod uwage nadchodzace nowosci w Summer Updacie chce kupic PACCa

Skille jak w podpisie (wiem niskie! ale juz nadrabiam :p)

Widzialem na Darashi expowiska z rotami i to chyba tyle dla mnie

Gdzie jeszcze moge pocieszyc sie PACCem i poskillowac z dala od noobkow a w bezpiecznym miejscu?(Wiem ze NON-PVP ale chamstwo sie szerzy i lubia zabijac mi roty)

HMM moze liberty bay? male grupki piratow?

PACCa kupie na pewno tylko gdzie expic/skillowac na PACC arena?
No i jakie skille miec na tym lvl?
Mam p seta, beho shield, serpent sword/spike sword, dark helmet i prawie 20k w banku(slyszalem ze kasa w banku rosnie[procentuje] czy to prawda?

Lechista 24-06-2008 12:00

Powstało 100 takich tematów, gdzie expic ze skillami xx/xx na pacc/facc SZUKAJ!!!!!

mana'potion 24-06-2008 12:02

Nie opłaca Ci się teraz kupować pacc. Wbij dobre skille wtedy kup.

Cytuj:

PACCa kupie na pewno tylko gdzie expic/skillowac na PACC arena?
No i jakie skille miec na tyl lvl?
Mam p seta, beho shield, serpent sword/spike sword, dark helmet i prawie 20k w banku(slyszalem ze kasa w banku rosnie[procentuje] czy to prawda?
Spadłem z krzesła.

Diablo92 24-06-2008 12:05

co w tym dziwnego? 20k w banku?

Erhion 24-06-2008 12:09

Nie wiem czemu to robie, że ci odpowiadam grzecznie i bez tekstu SZUKAJ (swoją drogą mógłbyś).

Cytuj:

prawie 20k w banku(slyszalem ze kasa w banku rosnie[procentuje] czy to prawda?
To nie ta gra. xD

Cytuj:

Skille jak w podpisie (wiem niskie! ale juz nadrabiam )
Nie przejmuj się skillami i tym, że za niskie. To kto sobie kiedyś wymyślił, że skile na danym lvlu mają być takie i takie to zwykła głupota.

Cytuj:

Gdzie jeszcze moge pocieszyc sie PACCem i poskillowac z dala od noobkow a w bezpiecznym miejscu?(Wiem ze NON-PVP ale chamstwo sie szerzy i lubia zabijac mi roty)
Na terenach dla pacców naprawdę jest bardzo mało noobów. Są wyjątki, ale ludzie są bardziej mili itp. Nawet w zwykłej jaskini z rotami możesz poskilować, watpie by ci ktoś je zabił.

Cytuj:

HMM moze liberty bay? male grupki piratow?
Liberty bay polecam. Na tym lvlu jak znalazł.:)

Cytuj:

Widzialem na Darashi expowiska z rotami i to chyba tyle dla mnie
Na liberty bay są lepsze roty.

Na upratego larvy na pustyni koło Ankh.

Diablo92 24-06-2008 12:11

Bloodwin wielkie dzieki za odpowiedz

ErAgOg 24-06-2008 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2135295)
Nie wiem czemu to robie, że ci odpowiadam grzecznie i bez tekstu SZUKAJ (swoją drogą mógłbyś).

No, ale ja muszę to powiedzieć: w przyszłości staraj się szukać... Takich tematów było naprawdę sporo. :\

Tibijczykmaly 24-06-2008 12:33

haha :cup: z krzesła spadłem gp procentuje...Co to bank śląski?!8o
A co do skilli to możesz i na facc z dala od noobów sobie skillować tylko trzeba znać miejsca...Możesz iść na tombiki przy Thais...Lub przejść się kawałek dalej(znaczny kawałek) i pójść do takiej ładnej jakiskimi z mino i mino archerami:)

Wylansowany 24-06-2008 21:32

Co się stało, że Bloodwin grzecznie i normalnie odpowiada na tego typu pytania? Przespałem coś czy co? :confused:

@topic
Jeśli chcesz skilować to nie kupuj PACC-a - traci się. Lepiej skiluj na FACC, bo i tak na to samo wyjdzie. (chociaż jak chcesz nie musisz skilować ;] )
Co do expowisk są jeszcze tomby -1, ale musisz mieć skile z 50/50, żeby było OK.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30.