![]() |
PACC czy FACC - oj dylemat o PACC arena
Biorąc pod uwage nadchodzace nowosci w Summer Updacie chce kupic PACCa
Skille jak w podpisie (wiem niskie! ale juz nadrabiam :p) Widzialem na Darashi expowiska z rotami i to chyba tyle dla mnie Gdzie jeszcze moge pocieszyc sie PACCem i poskillowac z dala od noobkow a w bezpiecznym miejscu?(Wiem ze NON-PVP ale chamstwo sie szerzy i lubia zabijac mi roty) HMM moze liberty bay? male grupki piratow? PACCa kupie na pewno tylko gdzie expic/skillowac na PACC arena? No i jakie skille miec na tym lvl? Mam p seta, beho shield, serpent sword/spike sword, dark helmet i prawie 20k w banku(slyszalem ze kasa w banku rosnie[procentuje] czy to prawda? |
Powstało 100 takich tematów, gdzie expic ze skillami xx/xx na pacc/facc SZUKAJ!!!!!
|
Nie opłaca Ci się teraz kupować pacc. Wbij dobre skille wtedy kup.
Cytuj:
|
co w tym dziwnego? 20k w banku?
|
Nie wiem czemu to robie, że ci odpowiadam grzecznie i bez tekstu SZUKAJ (swoją drogą mógłbyś).
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na upratego larvy na pustyni koło Ankh. |
Bloodwin wielkie dzieki za odpowiedz
|
Cytuj:
|
haha :cup: z krzesła spadłem gp procentuje...Co to bank śląski?!8o
A co do skilli to możesz i na facc z dala od noobów sobie skillować tylko trzeba znać miejsca...Możesz iść na tombiki przy Thais...Lub przejść się kawałek dalej(znaczny kawałek) i pójść do takiej ładnej jakiskimi z mino i mino archerami:) |
Co się stało, że Bloodwin grzecznie i normalnie odpowiada na tego typu pytania? Przespałem coś czy co? :confused:
@topic Jeśli chcesz skilować to nie kupuj PACC-a - traci się. Lepiej skiluj na FACC, bo i tak na to samo wyjdzie. (chociaż jak chcesz nie musisz skilować ;] ) Co do expowisk są jeszcze tomby -1, ale musisz mieć skile z 50/50, żeby było OK. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |