![]() |
Pomoc
Mam prosbe moglby ktos mi dac mapke jak dojsc do miasta minosow ( na pw lub w temacie ) plix :) z gory THX
Prosze o to poniewaz na tibi.pl niedziala mi stronka :/ z mapka . |
Spróbuj najpierw skorzystać z opcji "szukaj". To naprawdę nie boli. B)
|
Cytuj:
|
Ja zabrardzo niewiem oc o chodzi na tym forum poniewaz niesiedze tak jak ty juz 2 lata tylko pare dni :? jak mozesz podasz link?? :]
|
Cytuj:
Na tym forum jest bardzo dużo dzieci, z czego wynika dużo głupich pytań, w każdym temacie roi się od keyloggerów, a jak ktoś napisze jakiś "noobowski" post to 10 ludzi musi mu powiedzieć że jestem noobem i niech lepiej zajmię się klockami lego. P.S. Podejrzewam, że chodzi ci o mintwalin więc poszukaj sobie. |
To forum jest takie jak każde inne ...
Na samej górze strony masz taki przycisk SZUKAJ( nie on nie gryzie) naciskasz go i wpisujesz coś co ma ci wyszukać w tym wypadku "jak dojść do mintwalin" i jeb!! masz od groma tematów jak dojść do mint. |
... miasto minosów to mintwalin rzeczywiście,polecam poradnik na tibia.pl nie wiem po co ten temat nic nie wnosi poważnego.
|
@wszyscy up: jestescie znacznie gorsi niz sam autor tematu. Gra~ zaspamowałeś znacznie bardziej niż on. Tobie nalezy sie upomnienie, jestes na forum sporo czasu a nie wiesz ze robisz offtop ??
Proponuje by kazdy kto pisze " SZUKAJ " lub " BYŁO " przestał to robić albo przynajmniej dawał sam linki. Moze Wy tylko umiecie pisac te bzdety a sami nie opanowaliscie sztuki szukania ?? http://forum.tibia.org.pl/showpost.p...2&postcount=57 @DOWN : smieszne... pomogłem, a Ty dalej spamujesz |
A ty nie podawaj linkow do konkurencji : >
Edit: straszne. |
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc |
Jak nie umiesz se znaleźć przycisku szukaj to se zobacz tam troszki w prawo i do góry i tam jest takie magiczne okienko google! : O wpisz tam droga do mintwalin i abrakadabra wyskoczy ci link. Ale ja ci nie podam linku bo ci nie powiem gdzie to mam bo sie wyda że w dupie ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |