![]() |
Odbiorą nam Euro?
Jak myślicie damy radę to zorganizować z Ukrainą w 2012 r?
Po przeczytaniu tego newsa na onecie naprawde zwatpilem http://www.onet.pl/34f-4860b32a |
Myślę, że odbędzie się w Polsce i Ukrainie. Jeszcze nigdy nikomu nie odebrano prawa organizacji takiej imprezy..
No ale jeżeli by odebrano to ciekawi mnie co powie/jak się zachowa Listkiewicz. Teraz mówił, że nie odejdzie bo nie zostawi Leo i Euro :P Głupio chyba by mu było :D Mógłbyś sondę zrobić. |
złudne nadzieje Włochów. wyrobimy się na Euro. gigametry autostrad od początku były marzeniem, ale to nie znaczy, że odbiorą nam mistrzostwa.
|
Cytuj:
|
Myślę, że prędzej Ukraina się wyrobi niż my :P oni już 1 stadion z tego co wiem mają w miarę gotowy ;-)
Włoskie brukowce nie mają co pisać to piszą o takich głupotach ;p |
najważniejsze są stadiony, a z tym Ukraina od początku była do przodu.
@Fintex Il Giornale to chyba poważny dziennik, nie brukowiec. ale mogę się mylić. RE DOWN oj nie wiem, czy bardziej ufać zazdrośnikom z europejskich gazet, czy komentarzom onetu : ) |
Ciekaw jestem reakcji Polaków, jak nam odbiorą euro (szczególnie w tibi-,-)
A tak na serio, myślę, że nam nie odbiorą,tylko musimy się trochę sprężyć z tą budową...Polecam przeczytać to! |
Ja bym sie tam wcale nie zdziwil.
|
Ukraina ma problem z kasą, wobec tego, że nie jest w UE. Po za tym bodaj stadion w Kijowie nie chcą budować do nowa, czy jakoś tak.
|
No nie wiem czy odbiorą na EURO, bo z drugiej strony to byłby taki wstyd dla UEFA, bo najpierw dają, potem zabiorają itd.
|
Mistrzostwa będą. jak nie pol - ukraina, to Pol- niem.
|
Cytuj:
|
Nie odbiorą. Czemu? Tak samo było z Olimpiadą '04 w Grecji (tzn tez nie było wiadomo, czy się wyrobią).
Btw. Dziś będzie piękny meczyk Niemcy:Turcja... |
Myślę, że byłby to skandal, gdyby nam zabrali. Nie rozumiem dlaczego wszystko musi się zawsze kręcić wokół krajów Europy Zachodniej. Nic dziwnego, że taka Polska, czy Ukraina nie może się wyróżnić na arenie międzynarodowej skoro w najmniej oczekiwanym momencie zabierają nam jedyną szansę.
|
Up: Żartujesz ta? Polska dostała wiele szans na wybicie sie, ale albo je zmarnowała, albo nie przyjeła.
|
@UP
Podaj jakies przykladdyy:confused: |
Cytuj:
Przykładem mogą być też fundusze z UE których dzięki naszej biurokracji nie możemy wyciągnąc całkowicie. @top: Zabiorą, przez ludzi zarządzającym tym. |
@Voon
Na Śląsku jest świetna baza na euro (hotele, komunikacja miejska, restauracje) i oczywiście Stadion Śląski. Szkoda tylko, że na razie komitet organizacyjny bierze pod uwagę wirtualne projekty zamiast gotowych. |
Wyrobimy się, wyrobimy wybudować, a jak nie to jest pewien sposób (nie mój):
stadiony przewieziemy lawetami z Niemiec a na naszych obecnych drogach domaluje się dodatkowe pasy(autostrady) i da znak zwężenie drogi na dł. 600km i po kłopocie. A tak szczerze to pożyjemy, zobaczymy. Ja jestem dobrej myśli ;p |
Według badań Gazety Wyborczej zdążymy wybudować trzy stadiony : Poznań (ma dwie trybuny), kraków (nowy stadion Wisły, duża baza hotelowa) i Chorzów (stadion sląski do przeróbki), Gdańsk, Warszawa i Wrocław nie dadzą rady, w Wrocławiu jest las, w Warszawie stragany, a w Gdańsku firmy się buntują i do tego łyse pole.
Ukraina nie zdązy z ani jednym stadionem. Chyba ze wykorzystają stare stadiony Dynama i Szachtaru ale to są starocie. Ukraina nie ma pozwoleń na autostrady etc. Mamy szanse zdązyć- 150tys zółtków na jeden stadion |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |