![]() |
Predstaw się!
Jak w temacie. Przedstawiamy się, witamy, zostawiamy pylony na wypadek lądowania UFO, piszemy czym się interesujemy i jak długo, jak zaczęła się nasza "przygoda" z parapsychologią itp...
*Liado *Waszka |
O matulu. I parapsychole znowu mają swoje forum. Stęskniłem się za tą grupą. Tylko strasznie pusto tu, Kolutib, zrób coś :|
A napisz jakiś temat leniwcze! Ja jestem... zajęty... tak, właśnie! I nie mów na mnie Kolutib. Chociaż z drugiej strony gratuluje pamięci ;p *Liado PS: Przydałaby się jakaś nowość, a nie kotlety w stylu oobe, ld itd. Pamięci ? Stary, nigdy nie wybaczę ci tego, że chciałeś mi dać raptem Alaskę, podczas gdy ja marzyłem o Australii, o ! I nigdy tego nie zapomnę ! |
Hmm... Dorywczo kilka lat. :P Głównie Psi-balle (zrezygnowałem z prób), medytacja, energia, OOBE, LD. Czyli tak klasycznie w sumie xD.
|
o.0 Rzeczywiście wariatkowo. I co ja tutaj robię?
|
Jesteś tutaj ponieważ chcesz napisać wiele ciekawych tematów!
Chcesz wyszperać ciekawe artykuły i kursy dotyczące Lucid Dreaming, Out Of Body Experience, Psi Ball, NOL i wiele innych i zamieścić je na Tym forum. Brawo! Nie powstrzymujmy cię zatem. Do roboty! |
Nie wiedziałem, że mam takie szerokie horyzonty zainteresowań. Dziękuje, że je wymieniłeś!
|
Dopóki nie dostanę obiecanej mi Alaski, dopóty będę się opierniczał.
*Liado daje Yohowi Alaskę oraz ciasteczko (kruche, posypane cukrem, średnica około 6 cm, wzór: kwiat) A teraz do roboty ;< JA wychodzę za chwilę, nie mam czasu niestety. I jeszcze Australię. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |