![]() |
www.PcTweak.net - warto.
W końu ruszył nasz skromny portalik. www.PcTweak.net - modyfikacje, sztuczki Windows. Nie przyczepiać się do layoutu, bo jest tymczasowy ;). W sumie do niczego się nie przyczepiać, bo mam mało czasu :P. Zapraszam :). |
Srry ale jak mam być puste miejsce na rekalme to mógłbyś dać tymczasowo reklame www.tibia.pl.
Aha, stronka bardzo ladna, juz sie zarejestrowalem na forum... |
Sorry, ale czemu? ;)
Jak MatKus umieści link/banner/button na tibia.pl (w co wątpię) to bardzo chętnie :). Jeśli jest tym zainteresowany (w co wątpię) to PW. |
Ale chodzi mi o to ze narazie nie masz zadnej reklamy wiec mozesz dac, a jak bedziesz juz mial inne oferty to zdejmujesz tibie, a jak jest pusto to co za roznica:D
|
B.ładne.Ciekawe artykuły , wygląd też spoko. Oby tak dalej.
|
No Kubuś widzę że stronka pnie się w góre. Tak dalej. Pochwaliłeś się nią D....? (nie mylić z dupą ;) )
|
Cytuj:
Ale pochwale się ponownie, kiedy będzie nowy layout ;). |
Coś mało komentarzy, tyle wiader potu wylalałem, żeby coś było na tej stronie, a wam się nie chce komentować!! Ide troche popłakać
|
Dotleniaczu.. nie martw sie. Bardzo podoba mi sie ten portal. Wiele artykulow mi sie spodobalo i przydalo. Dzieki temu mam teraz ladniejszy i szybszy windows ;)
|
spoko jest#
RE DOWN: Zapewne podobnie jak MatKus wytrzasnął .pl |
Jak że portal jest oparty o gotowy skrypt, i wali mnie to że jest to layout tymczasowy (surowy jestem :P) :
Top : 4+ Menu : 3 Main : no .....4 Ale i tak postarac się jeszcze musisz :P BTW.......Skądś TY wytrzasł domene .net ? |
A skąd się bierze domeny typu com, pl, net? Wykupuje się ję
|
Cytuj:
Layout miał być, ale nie z naszej winy go nie ma. W najbliższym czasie ma być nasz, wyjątkowy lay. |
No zapowiada się, że w przyszłości będzie niezłe, przejrzałem kilka artykułów, niektóre nawet ciekawe tricki. Jeden to nawet skomentowałem (ten o SP2, shitowy patch). Mam nadzieję, że panujecie nad legalnością umieszczania programów na stronce :p. Nie wszystkie dostępne w sieci nawet jako frewaree można umieszczć bez zgody autora.
|
No ja też wszystkich zapraszam do komentowania ;) W końcu ja też tam pisze artykuły ;)
|
Poszukujemy aktualnie grafika do wykonania layoutu na stronę (i forum o ile to możliwe) oraz redaktorów (pisanie artykułów, newsów, administracja downloadem, itp.). A co za to dostaniesz? Wiele...! Jeśli jesteś zainteresowany/na zgłoś się do mnie, aby omówić szczegóły!
|
[refreshing]
PcTweak.net - nowe oblicze. Zapraszam do oceniania! Chciałbym wiedzieć co myślicie o serwisie! :) Zapraszam również do rejestracji na naszym forum! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |