Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   www.PcTweak.net - warto. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18088)

Gonzo von Krenzel 27-11-2004 18:57

www.PcTweak.net - warto.

W końu ruszył nasz skromny portalik.
www.PcTweak.net - modyfikacje, sztuczki Windows.
Nie przyczepiać się do layoutu, bo jest tymczasowy ;).
W sumie do niczego się nie przyczepiać, bo mam mało czasu :P.
Zapraszam :).

kidler 27-11-2004 20:37

Srry ale jak mam być puste miejsce na rekalme to mógłbyś dać tymczasowo reklame www.tibia.pl.

Aha, stronka bardzo ladna, juz sie zarejestrowalem na forum...

Gonzo von Krenzel 27-11-2004 20:55

Sorry, ale czemu? ;)
Jak MatKus umieści link/banner/button na tibia.pl (w co wątpię) to bardzo chętnie :).
Jeśli jest tym zainteresowany (w co wątpię) to PW.

kidler 27-11-2004 21:16

Ale chodzi mi o to ze narazie nie masz zadnej reklamy wiec mozesz dac, a jak bedziesz juz mial inne oferty to zdejmujesz tibie, a jak jest pusto to co za roznica:D

]v[ichal 27-11-2004 22:46

B.ładne.Ciekawe artykuły , wygląd też spoko. Oby tak dalej.

n3m3s!s 28-11-2004 00:06

No Kubuś widzę że stronka pnie się w góre. Tak dalej. Pochwaliłeś się nią D....? (nie mylić z dupą ;) )

Gonzo von Krenzel 28-11-2004 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n3m3s!s
No Kubuś widzę że stronka pnie się w góre. Tak dalej. Pochwaliłeś się nią D....? (nie mylić z dupą ;) )

Tak - już dawno :P.
Ale pochwale się ponownie, kiedy będzie nowy layout ;).

Oxygane 29-11-2004 18:36

Coś mało komentarzy, tyle wiader potu wylalałem, żeby coś było na tej stronie, a wam się nie chce komentować!! Ide troche popłakać

Kajulec 29-11-2004 19:30

Dotleniaczu.. nie martw sie. Bardzo podoba mi sie ten portal. Wiele artykulow mi sie spodobalo i przydalo. Dzieki temu mam teraz ladniejszy i szybszy windows ;)

Bambuko 29-11-2004 20:23

spoko jest#

RE DOWN:
Zapewne podobnie jak MatKus wytrzasnął .pl

Obłedny Rycerz 29-11-2004 20:57

Jak że portal jest oparty o gotowy skrypt, i wali mnie to że jest to layout tymczasowy (surowy jestem :P) :

Top : 4+
Menu : 3
Main : no .....4

Ale i tak postarac się jeszcze musisz :P

BTW.......Skądś TY wytrzasł domene .net ?

Oxygane 30-11-2004 08:51

A skąd się bierze domeny typu com, pl, net? Wykupuje się ję

Gonzo von Krenzel 30-11-2004 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Obłedny Rycerz
Jak że portal jest oparty o gotowy skrypt, i wali mnie to że jest to layout tymczasowy (surowy jestem :P) :

Top : 4+
Menu : 3
Main : no .....4

Ale i tak postarac się jeszcze musisz :P

BTW.......Skądś TY wytrzasł domene .net ?

Napisz mi taki portal to Ci nawet zapłace. Nie umiem sam zrobić tak rozbudowanego skryptu, więc nie robie :). A z uwagi na to, że portal się ciągle rozrasta potrzebny był nam naprawdę profesjonalny engine.
Layout miał być, ale nie z naszej winy go nie ma. W najbliższym czasie ma być nasz, wyjątkowy lay.

Matfiej 30-11-2004 12:11

No zapowiada się, że w przyszłości będzie niezłe, przejrzałem kilka artykułów, niektóre nawet ciekawe tricki. Jeden to nawet skomentowałem (ten o SP2, shitowy patch). Mam nadzieję, że panujecie nad legalnością umieszczania programów na stronce :p. Nie wszystkie dostępne w sieci nawet jako frewaree można umieszczć bez zgody autora.

Parys 30-11-2004 20:10

No ja też wszystkich zapraszam do komentowania ;) W końcu ja też tam pisze artykuły ;)

Gonzo von Krenzel 03-12-2004 08:11

Poszukujemy aktualnie grafika do wykonania layoutu na stronę (i forum o ile to możliwe) oraz redaktorów (pisanie artykułów, newsów, administracja downloadem, itp.). A co za to dostaniesz? Wiele...! Jeśli jesteś zainteresowany/na zgłoś się do mnie, aby omówić szczegóły!

Gonzo von Krenzel 20-01-2005 14:12

[refreshing]
PcTweak.net - nowe oblicze. Zapraszam do oceniania!
Chciałbym wiedzieć co myślicie o serwisie! :)
Zapraszam również do rejestracji na naszym forum!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44.