![]() |
Koniec Swiata Tibi !
Odrazu przechodzę do rzeczy,
Wszystko by sie odbywało na Specjalny Kliencie Tibi jak [Beta test server Client] 2 razy w roku, na tym innym kliencie, można by by zrobić Zniszczona tibie, zniszczone Carlin,Thais,Venore. Byla by wielka groza :D Wielki potwor ! 10x10 kratek. potężny ! wszyscy w Tibi by sie spotkali by go zabić. Taki koniec świata Tibi i my musimy go zapobiec ;p oczywiście jak my tam dedniemy, to nie znaczy ze na realu tez spadnie na lvl Myślałem o tym żeby miał 1KK hp może i 2kk ;P =D Taki War z tym potworem, trwał by jakiś Tydzień. Server który go pokona, dostanie jakieś prezent ;p Potwory przez tydzień z których leci suprise bag? czy coś :) trochę dużo Fantazji ;p ale fajnie by było ! Wszyscy na Servie sie spotykają i razem współpracować ! by pokonać "Wielkiego" !. [center]Mozecie to porównać z wielki Bossem gry [Flyff] http://i284.photobucket.com/albums/l...flyff_boss.jpg |
Taaaaa tylko wiesz zeby nikt go niepokonal z 5000 deadow (jak i nie wiecej)
Caly serv by sie polaczylyl taaa widze jak na pvp polak i brazyl w ramie ramie ;] No ale mogloby byc takie cos tylko jakby niby go pokonali to ja nie wiem |
Kowadełko na główkę spadło?
Trochę bezsens to by był. Masz najazdy i tym się ciesz. |
Cytuj:
|
Niegram w Tibie, ale według mnie jest to dobry pomysł. Chociaż podobne jest to do Orsch~~ i innych tego typu potworków.
|
robie wjazd na forum ,cze
|
Zmień dilera...
|
Dobry pomysł, ale sprawdziłby się raczej tylko w grach typu Flyff, L2, itp.
Tibia stała się tak łatwą gierką, że przyciągnęła setki noobów, którzy o takiej współpracy słyszeli tylko w bajkach i czekaliby tylko na free items. |
Cytuj:
@Sasukekeuhn Pomysł fajny, ale nie do tej gry, to jest tibia... |
Jednym slowem n/c:o
|
Mogło by to być fajne. Dodatkowy server poświęcony tego typu eventom, na który mogło by wbić powiedzmy tam 3000 graczy. Na każdym servie pojawiał by się komunikat o nadejściu takiego czegoś. Może to uratowało by tą zj3b4ną grę...
|
Osobiście uważam że to dobry pomysł. Byłoby wtedy jakieś małe urozmaicenie i tak już monotonnej gry. Chociaż nie wiem czy gracze by się ogarnęli i zaczęli ze sobą współpracować lecz kto wie?
|
Mogłoby być ciekawie, ale nie ma mowy że to wypali :S
|
napewno sie nie zgodza ale pomysl fajny. Ale jak by kazdy grasz poszedł na tego potwora (ok.20k typa) to i tak by go 5k tylko bilo bo reszta by go nie widziala:p
|
Cytuj:
|
nieda rady... bo na ekranie zmiesci sie tylko kilka osob...
|
żeby 3k ludu mogło go zabić tibia by musiała być 3D bo na ekranie zmiesci sie nie wiencej jak 10 osób jak ten potór miał by być 10x10
|
Jak na Guardii nie potrafią ubić ghaza~? xD :cup:
|
polakom gratulujemy <cenzura>
|
Zaaaal, padlo by z 10000000osob, br, swe, pl razem ? :D:D:D
Wygladalo by to tak: 20najwiekszych 200lvl+ biliby a za nimi stadko (1000~) noobkow czekajacych na loota O.o Po drugie, gdyby to cos sie kleczylo a mialoby to trwac tydzien niemialo by konca bo jakis h lvl przyszedlby lal 3h i musialby isc za 5h by wrocil i potwor prawie full hp potem znowu leja leja leja ma pol hp all ida spac wstaja full hp -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |