![]() |
Mecz Polska vs Brazylia
Zobaczcie sami :
Sędzia: Vassar ( czyli ja ) Komentatorzy: Vassar i Wojownik cienia jaslo Drużyna Brazylii: Norekk i Punisher jaslo Drużyna Polski: Fuwapiwu i Lejiso Cichy Ochroniarz: Pomur 1.Chcialem zaznaczyc ze moje teksty po angielsku sa bezsensowne bo go nie umiem :D 2. Na poczatku radze przewinac bo jest nudno chyba ze kogos interesuje co sie dzialo :P Link : http://members.lycos.co.uk/tibiapacc...nload/mecz.rec P.S Comment Plx |
Niezły mecz :P
zamieszki na koniec (tradycja zostałą zachowana :PP) |
he ciekawy pomysl ;o
|
To sie nazywa prawdziwy mecz z poskimy kibicami :)
|
polska jak polska znów dostala w dupe
;( :p strach sie bac jakbysmy grali ze swe :p |
Football!
Bardzo fajny filmik tradycyjnie zamieszki na boisku i to ze polska przegrala ale bardzo fajny pomysl gratz dla ciebie!
__________________________________________________ _______________ POLSKA BIALO CZERWONI :D |
Brazilia is nOObs
HIHO!
Szkooooooda ze przerwaliscie bo filmik CooL |
ALdorka ownz ;D
|
fajne:D:D:D:D:D:D:D:D tym bradziej ze lejisa znam z rl :p :p :p :p :p :p :p :evul:
|
Orginalne :P, podobało mi się, no i tradycja zachowana :D.
|
@Vassar
Mogłeś napisać, że od 18 lat;) Topic Polska do boju! Reszta do gnoju! Cała polska ród wspanialy tylko w brazyli są pedały! (Oczywiście nie skierowany bezpośrednio itd...) Gdyby nie ta początkowa słabość Polska by wygrała:p |
a tu macie ssy z 2 meczu w tym samym dniu :baby:
(niemoglem odpalic cama :/ ) ssow jest 48 wiedz sa w rarze mam nadzieje ze waz to niezrazi -.- [ssy*****] :cup: |
extra film :) smianie totalne ;] :D:D:D:D
|
Extra
Super Normlanienikt By Nie Wymyslil Lepjej :) . CzuŁem Sie Jak Bym Byl Na Prwadziwym Meczu :d . Na Koniec MogŁes Wziasc Kilka Gfb I Poazucac ;)
|
jakbym mial to bym pozucal tym bardziej ze vassar to tylko pker :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |