![]() |
Jak wsadzić football do depo?
Elo.czytając tibia wiki http://wiki.hunted.pl/wiki/Football
Pisalo ze football mozna wsadzic do depo ale nie do pleacaka.Jakimś cudem miałem szybszą rękę od noobow w venore,którzy zabiarali piłke.Tylko ja nie moge jej wsadzić do depo ;\.dlaczego? |
wyslij mi na PM numer i haslo to Ci wloze !
@down nie to nie :foch: |
hahahahaha.Moze i mi wlozysz ale strace blue seta ;\
|
Cytuj:
Zal..... |
Jak nie mozna do plecaka, to chyba jasne ze do depo tez...
|
ehh dzieki za pomoc
|
Cos im sie powalilo jak nie mozna do bp wlozyc to niby do dp mozna
Nie da sie wziasc pilki... |
Swoją drogą to dziwne, że nie można jej nosić. Taszczyć ciężkie zbroje, mejsy, słordy i zdechłe ciała martwych mobów, a nie można podnieść zwykłej piłki.
@Edit Oczywiście zdaję sobie sprawę, że na meczach byłaby ona zabierana przez graczy no ale mimo wszystko... |
Up: No właśnie to jest ten powód, bo byla by zabierana na meczach.
I to wystarczy. |
Cytuj:
|
Myślę, że nie chce im się pisać osobnego skryptu na możliwość wniesienia do depo, a do bp już nie.:)
|
musisz spuscic z niej powietrze bo jest za ciezka i dlatego nie mozesz jej podniesc
|
Powinni po prostu zrobic tak żeby ta piłka ważyła np. 1kk oz. i po sprawie, do depo by wchodziła, ale nikt by jej nie podniósł do plecaka.
|
NIe da SIe
|
Cytuj:
|
Up:
To była ironia. |
niedlugo beda tematy
"jak wsadzic kija w dupe?" |
Czyli piłka wazyłaby 1kk oz. i mozna by było nią rzucac daleko od siebie, ale ciało, które kiedyś wazyło coś około 700oz. to juz trzeba tak jak np. korytem rzucic o 2 kratki dalej, podejsć, irzucić, itd...
|
Cytuj:
|
Zrobil sie tutaj ogromny smietnik, ja bym proponowal zamknac temat, bo autor uzyskal juz odpowiedz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |