Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Cleany w Tibii .. ile razy i kiedy ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=181162)

mob 26-06-2008 16:51

Cleany w Tibii .. ile razy i kiedy ?

Witam,

Pytanie jak w temacie.

Ile razy i kiedy występują w Tibii ?

Wiadomo że po SS , a dalej ?

Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam,
mob.

Mystlich 26-06-2008 17:08

Występują tylko raz po SS no chyba że będzie "wyjątkowa sytuacja" i zresetują serwery i będzie clean:p

P.S. Sorka za pytanko ale czy grałeś na RonOTS ? Bo jeśli tak to rozumiem czemu oto się pytasz.....:p

mob 26-06-2008 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystlich (Post 2141191)
Występują tylko raz po SS no chyba że będzie "wyjątkowa sytuacja" i zresetują serwery i będzie clean:p

P.S. Sorka za pytanko ale czy grałeś na RonOTS ? Bo jeśli tak to rozumiem czemu oto się pytasz.....:p

Przykro mi ,ale nie grałe na tym Otsie.

Chodzi mi zupełnie o coś innego ;>

Bo ostatnio zaobserwowałem sytuacje ze po pewnym czasie itemy leżące na ziemi " zrespiły " się od nowa..

Boomberman 26-06-2008 17:26

2 up malo grasz ^^

cleanow jest moze nawet i z 50 na samej Dark cathedral clean jest 5 razy dziennie a masowy clean jest tylko wtedy kiedy jest update

:baby: on na pewno na ron ots nie tylko gral bo otsow sa setki!

www.otservlist.org:baby::baby::baby::baby:

ErAgOg 26-06-2008 17:28

@up
Skasuj ten link.

Mystlich 26-06-2008 17:29

3xup i 2xup

Ok....bo wiecie kiedyś tam grałem i myślałem że on grał na RonOTS i myśli że tutaj jest tak samo(czyli czyszczenie all mapy co 30 minut)

Sorry za błąd jakby co ;p

@up
Nie wiem czemu ale 2 raz mamy ten sam czas. Przypadek ;]?

Boomberman 26-06-2008 17:30

2 up czemuz to dlatego ze wiecej typa gra na otsach niz na rl?

www.ots.pl

www.ots-list.org

www.otservlist.org

Cleanu na rl tibi nigdy nie zobaczysz on sie robi tylko wtedy gdy ciebie na ekranie niema
:baby::baby::baby::baby::baby:

mana'potion 26-06-2008 17:32

Co to tylko na ronie są cleany? Co do APO i innych syfów już nie ma?

Boomberman 26-06-2008 17:33

apo to nie syf bo juz prawie 290 tam mam

a na rl to juz dawno mam 100 + i to wbity bez pacca ^^

mob 26-06-2008 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boomberman (Post 2141245)

www.ots.pl

www.ots-list.org

www.otservlist.org

Cleanu na rl tibi nigdy nie zobaczysz on sie robi tylko wtedy gdy ciebie na ekranie niema
:baby::baby::baby::baby::baby:

No dobra nie ma mnie na ekranie...

Ale kiedy sie to dzieje ?! I ile razy . . .

Rybzor 26-06-2008 17:38

WRACAJĄĆ DO TEMATU, bo nie widzę żadnego posta odpowiadającego na pytanie zawarte w pierwszym.

"Cleany" czyli wymazanie całej powierzchni danego expowiska (ciała, przedmioty, loot bagi) są nie regularne, w każdym miejscu różne (w jednych w ogóle, a innych bardzo często). Nieregularne dla tego, że nie można zrobić cleana jeśli w danym miejscu ktoś przebywa. Chyba nie myślicie sobie, że kiedyś będziecie szli i nagle bum - wszystkie przedmioty z drogi znikną? Tak to właśnie działa...

Kiedyś sobie zginąłem na edron dragach, a jak wróciłem nie było dosłownie nic na ziemi, nie było też mojego ciała z bohami w środku :P

Podsumowując: nie da się dokładnie określić kiedy występują cleany w tibii.

ErAgOg 26-06-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boomberman (Post 2141245)

Chyba jesteś śmieszny x_X

mob 26-06-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2141271)
WRACAJĄĆ DO TEMATU, bo nie widzę żadnego posta odpowiadającego na pytanie zawarte w pierwszym.

"Cleany" czyli wymazanie całej powierzchni danego expowiska (ciała, przedmioty, loot bagi) są nie regularne, w każdym miejscu różne (w jednych w ogóle, a innych bardzo często). Nieregularne dla tego, że nie można zrobić cleana jeśli w danym miejscu ktoś przebywa. Chyba nie myślicie sobie, że kiedyś będziecie szli i nagle bum - wszystkie przedmioty z drogi znikną? Tak to właśnie działa...

Kiedyś sobie zginąłem na edron dragach, a jak wróciłem nie było dosłownie nic na ziemi, nie było też mojego ciała z bohami w środku :P

Podsumowując: nie da się dokładnie określić kiedy występują cleany w tibii.

Czyli wnioskując twoją wypowiedz ,nie możemy dokładnie określic kiedy bo ten czas jest róźny dla innych miejsc.

Dziękuje Ci bardzo za pomoc!
Pozdrawiam ;>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15.