![]() |
Cleany w Tibii .. ile razy i kiedy ?
Witam,
Pytanie jak w temacie. Ile razy i kiedy występują w Tibii ? Wiadomo że po SS , a dalej ? Dzieki za pomoc. Pozdrawiam, mob. |
Występują tylko raz po SS no chyba że będzie "wyjątkowa sytuacja" i zresetują serwery i będzie clean:p
P.S. Sorka za pytanko ale czy grałeś na RonOTS ? Bo jeśli tak to rozumiem czemu oto się pytasz.....:p |
Cytuj:
Chodzi mi zupełnie o coś innego ;> Bo ostatnio zaobserwowałem sytuacje ze po pewnym czasie itemy leżące na ziemi " zrespiły " się od nowa.. |
2 up malo grasz ^^
cleanow jest moze nawet i z 50 na samej Dark cathedral clean jest 5 razy dziennie a masowy clean jest tylko wtedy kiedy jest update :baby: on na pewno na ron ots nie tylko gral bo otsow sa setki! www.otservlist.org:baby::baby::baby::baby: |
@up
Skasuj ten link. |
3xup i 2xup
Ok....bo wiecie kiedyś tam grałem i myślałem że on grał na RonOTS i myśli że tutaj jest tak samo(czyli czyszczenie all mapy co 30 minut) Sorry za błąd jakby co ;p @up Nie wiem czemu ale 2 raz mamy ten sam czas. Przypadek ;]? |
2 up czemuz to dlatego ze wiecej typa gra na otsach niz na rl?
www.ots.pl www.ots-list.org www.otservlist.org Cleanu na rl tibi nigdy nie zobaczysz on sie robi tylko wtedy gdy ciebie na ekranie niema :baby::baby::baby::baby::baby: |
Co to tylko na ronie są cleany? Co do APO i innych syfów już nie ma?
|
apo to nie syf bo juz prawie 290 tam mam
a na rl to juz dawno mam 100 + i to wbity bez pacca ^^ |
Cytuj:
No dobra nie ma mnie na ekranie... Ale kiedy sie to dzieje ?! I ile razy . . . |
WRACAJĄĆ DO TEMATU, bo nie widzę żadnego posta odpowiadającego na pytanie zawarte w pierwszym.
"Cleany" czyli wymazanie całej powierzchni danego expowiska (ciała, przedmioty, loot bagi) są nie regularne, w każdym miejscu różne (w jednych w ogóle, a innych bardzo często). Nieregularne dla tego, że nie można zrobić cleana jeśli w danym miejscu ktoś przebywa. Chyba nie myślicie sobie, że kiedyś będziecie szli i nagle bum - wszystkie przedmioty z drogi znikną? Tak to właśnie działa... Kiedyś sobie zginąłem na edron dragach, a jak wróciłem nie było dosłownie nic na ziemi, nie było też mojego ciała z bohami w środku :P Podsumowując: nie da się dokładnie określić kiedy występują cleany w tibii. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli wnioskując twoją wypowiedz ,nie możemy dokładnie określic kiedy bo ten czas jest róźny dla innych miejsc. Dziękuje Ci bardzo za pomoc! Pozdrawiam ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:15. |