![]() |
Jakie macie ustawienia grafiki?
Hello xD
Mam pytanie jakie wy macie ustawienia grafiki? chodzi mi o rozdzielczość Opcje -> Grafika Directa Opcje -> Grafika -> Advanced ilość klatek (limit) Opcje -> Grafika -> Advanced ( ten pasek na samym dole na ile jest ustawiony) i czy włączone efekty świetlne Opcje -> Grafika -> Advanced ( zaraz pod Directem i takim paskiem ) proszę o odpowiedzi. ;) tu dam moje Rozdzielczość : 1024 x 768, 32 bity Direct : X9 Ilość klatek : 35 Włączone efekty |
to wszystko zalezy od parametrow Twojego komputera.
- grajac w Tibie uzywasz pelnego ekranu? jesli nie to nie zajmuj sie rozdzielczoscia. To jest potrzebne gdy uzywasz pelnego ekranu, a ustawiasz przewaznie taka jaka masz rozdzielczosc monitora. po prostu zebys wszystko widzial ;) - direct 9 i ok ;) - ilosc klatek ustaw na 120. Wieksza nie potrzebna bo nie widac roznicy miedzy 120 a max. A mniejszej nie ustawiaj. - jak kto woli ;) odpisalem w taki sposob bo mysle ze zapytales sie nas o nasze ustawienia by skonfrontowac je ze swoimi i ewentualnie zmienic na lepsze :) |
Cytuj:
|
a pomaga to coś na lagi?
myślałem, że tak ja już sam nie wiem od około 2 tygodni zaczeły się u mnie takie lagi....miałem ping zawsze 15ms a teraz jest 31ms i skoki do 500+ nie wiem co robić z tym...:( |
Skontaktuj się z administratorem swojej sieci. Powyłączaj programy do ściągania.
|
@up
myślisz, że tego nie robiłem?:( próbowałem już wszystkiego.... X( przed chwilą miałem kika |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |