![]() |
Straszny problem z grafika
Witam wszystkich uzytkownikow forum:)
Problem jest nastepujacy . Kiedy wlanczam tibie , mam jakies kratki .. jest takie zamazane .. wlanczam utevo lux jest wmiare ladny ekran .. ale nadal nie jest zbyt fajnie :( .. Do tego jak chce miec wiekszy ekran to moge poruszac w dol i w gore .. ale jak chce poruszyc w prwo zeby rozciagnac ekran na szerokosc to nei moge .. a sa straszne 2 odstepy po dwoch stronach :( .. mam nowego kompa moze to przez to ? a komputer jest nowy! a na starsyzm bylo swietnie .. i wszystko bylo jak nalezy Prosze strasznie o pomoc bo to wazne . dziekuje wszystkim z gory :) |
Options - Graphics - Advanced - Show light effects
I w tym samym oknie odznacz "Dont stretch/schrink game window". I wszystko jasne, odpowiedz udzielona, nie odpowiadajcie ludzie.. -.- |
Może jakiś screen? Bo nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi ;x I nie da się rozciągać ekranu na boki- kiedy "poruszasz w górę i w dół" to nie tylko rozciąga się pionowo, ale proporcjonalnie rozciąga się w poziomie.
|
Z tymi kratkami to moze nie masz sterownikow zainstalowanych? Ew. zobacz w opcjach grafiki tibi i pozmieniaj cos.
|
nie moge zaznaczyc "show light efects " a screena zaraz dodam .. :(
a nie moge zmienic na inne directy niewiem czemu ;/ |
Może nie masz zainstalowanego Dx9?
Próbówałeś(aś?) zainstalować najnowsze sterowniki do karty graficznej? |
Tak , mam najnowsze zainstalowane .. przeddtem zmienialem cos w wlasciwosciach ..
i po tym sie to stalo .. teraz mam full ekran < to juz cos hehe > ale ciagle jest taki zly widok .. ;/ i nie moge ciagle przelaczyc na directX9 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |