![]() |
czy to Bug?!
poszedlem se pod depo i moj qumpel zaprosił mnie do party potem koles wyszedł z party nikogo innego w party nie było! a mnie został green skull
jak wziołem leave party to zrobilo mi logga i wyskoczył komunikat a teraz w pliku tibia moim jest plik tekstowy :error: i w nim cos jest dziwnego napisane czego nie moge zrozumiec jak to Bug to poinformuje Gm'a i dostane coś ---------------------------------------- Debug Assertion time: Fri Nov 12 20:06:44 2004 line: 247 module: Container position: x=32363 y=32216 z=7 ---------------------------------------- to było w pliku "error" gram na aldora jakby ktos chcial pogadac w grze to mam na imie zwiastun niebios lub balrogios |
sciemniasz nie ludzko koles.. ;]
nie mysl ze dostaniesz Magic Long Sword albo co jeszcze :P |
ja nie ściemniam to sie stało naprawde nie wiem co sie dzieje a poaztym po co mi MLS jak chce thunder hammer ;P
co do komunikatu nie pamietam :( ale był ślad (ten plik tajemniczy "error") |
Cytuj:
BTW szkoda, że nie pamiętasz tego komunikatu(skleroza nie boli) :D |
Boze wywalilo ci blad w kliencie w jakims pliku, mi sie to kilka razy zdarzylo. Zaden bug tylko cos ci sie w kliencie z***alo, jak zglosisz to i tak nic nie dostaniesz.....
|
Heh
Ja mam takich wiadomosci w Error.txt ponad 20 i nowych tematow z tego powodu nie zakladam.... :P
|
lol?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobra, koniec zartow, teraz na serio- odinstaluj i zainstaluj ponownie Tibie, i po klopocie :) |
Cytuj:
O MOJ BOSHE....JAKI TY JESTES DZIWNY... ZWRACASZ INNYM UWAGE Z JAKIS BLEDNOW L00000000LLL TY WEZ KOLES WYCHODZ Z TEGO FORUM WOGULE ZAMKNIJ SIE W POKOJU I NIE WYCHOC Z TAMTAT PRZEZ 5 LAT :p uspokuj sie człowieku.... apropo tego buga...jest prawdopodobienstwo do 50% ze nie dostaniesz th (tunther hammera) ale sproboj moze ci sie uda... zycie szczescia :P |
phiii ja mam 432 błędy w pliku error.txt i jak dotąd nic nie dostałem :P
poza tym aby otrzymać nagrodę musisz wskazać jakiś błąd gry, który pozwala np nielegalnie się bogacić lub jakaś luka w queście umożliwiająca zrobić go bez najmniejszych problemów lub coś w tym stylu. |
zgadzam się z hegemmonem(już wiem jak się pisz twój nick) bugi w klientcie to często stanadard to musi być bug w grze np:idzesz na rata a z niego wypada mpa albo idziesz w jakieś miejsce a w tym miejscu th to som bugi ale do mls gB i innych raruw to trzeba znaleść buga w systemie płatności za pacca to tyle
|
Cytuj:
Pozatym spojrz na swoja ortografie. 2 bledy w jednym wyrazie (pisze sie "w ogole" a nie "wogule"). Rzadzisz stary pod kazdym wzgledem, szacuken. |
Cytuj:
To że ktoś sra na zasady nie znaczy że inni też mają to robić. |
Cytuj:
PS. Trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło. ;) |
Cytuj:
Ja tam bym sobie "wykupił' PACC`a gdzies na 2 lata a potem bym sie zastanawiał czy już mi sie opłaca o tym mówić CIPom czy jeszcze troche z tym poczekac. B) (Może jestem po prostu bezwzględnym kryminalistą ale jak się dobrze zastanowić to na tym można lepiej wyjść niż na nagłaśnianiu całej sprawy :] ) :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Znalazlem BUGa
A ja znalazlem buga, ale nie dostalem nic. A mianowicie to ten bug jest teleportem 8o
jak każdy chyba wie teleport...... teleport Jest nielegalny :D Mówilem juz o nim gm ale on nie odpowiada. Spróbójcie sami (moze jakiegos plate armorka dostaniecie:P) A zeby nie byl off topic, to to nie jest bug. To jest blond w twoim pliku tibia***** |
Cytuj:
Szkoda ze przez takich ludzi jak ty to forum ma taka opinie (chyba wszyscy wiemy jaka). Pomijajac ta kwestie, to jak sie wypowiadasz jest twoja wizytowka intelektualna, zawsze tak bylo i miejmy nadzieje bedzie. Mysle ze twoj post jest tego dobrym przykladem. Btw. Fajny nick- taki nietypowy. @topic: Jak widac pragnienie otrzymania czegos za darmo jest wystarczajacym powodem do zalozenia tak glupiego tematu. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00. |