![]() |
Co wybrać MS czy EK/RP (non-pvp)
Witam
wiem że było kilka takich tematów jednak użytkownicy pytali przeważnie o low lvlowe postacie. Mam wybór między 101 ek a 90 ms oraz 91 rp (do tych co będą pisali że allegro , ms (62mlvl) i ek (81/77 axe) jest mój natomiast rp (87/59) kolegi i mam możliwość ewentualnej zamiany) Chodzi mi tu głównie o zarobki , szybkość expa Pozdrawiam i proszę o pomoc |
Graj knightem, wybotujesz go sobie latwo.
|
Chcesz bardzo szybko expić bez waste? Myślę że MS będzie najlepszy.
Chcesz dużo zarabiać? Knight jest dobrym rozwiązaniem. A dla Palka nic nie mam ^.- |
Knight - nudna profesja, jeżeli lubisz bić małe i nudne rzeczy to wybierz go.
Sorcerer - masz pieniądze, możesz robić pg. Osoba wyżej się myli, Sorcem nie jest łatwo zarabiać, za to szybko zdobywa się doświadczenie. Paladin - po update będzie nim się fajnie grało. Przyjemna profesja. Wybrałbym z tych trzech Paladyna. |
Sorc oczywiście.
Nie masz kasy - idziesz na ancient scaraby, exp dobry (tzn. nie wiem ile na 90 lvlu, ale na 45 robiłem tam 70-75k/h) i można co nieco zarobić (zasadniczo już sama kasa i p army mogą okazać się małym profitem, a do tego kamienie szlachetne i Rashid's itemy). Masz kase - bawisz się na czymkolwiek, co daje dużo expa i można to bić w masowych ilościach. |
Cytuj:
Bierz sorca. Jak masz duzo kasy to mozesz zrobic naprawde niezle pg, nie masz kasy - robiz runy lub expisz narmalnie na jakis AS'ach np. Nie jest to tez nudna profesja, ale bardzo urozmaicona. |
odswieze ;d teraz mysle nad palek / ms ;e
|
palek ... fajnie nim się gra i jak umiesz grać to i masz dobry exp i kase ;]
|
Ja dalej stoję za MS :P
@Rasen Czytanie ze zrozumieniem?? Przecież ci napisałem ze Sorc mało zarabia a knight dużo ^.- |
Ja polecam ,,Palka i Knight"B) Dobrze i fajnie się nim expi i sporo kasy mozna zarobic :]
|
ja polecam knighta i palla jeżeli lubisz sam expić wybierz knighta jeżeli w grupie to polecam palka na hunty i palek jest świetny właśnie na większych lvlach ale
knight ma więcej kapa przez co więcej zarabia no chyba że będziesz latał palkiem ze starsami to co innegoB) |
DLA MNIE SPRAWA JEST PROSTA
>>KNIGHT<<-doskiluj nim troszke i bedziesz miał ogromny zarobek dla mnie jest to najbogatsza postac, exp taki sobie wszystko zależy od skilli >>SORK<<- Jezeli ma dobry m lvl i eq no i oczywiście troche kaski na runki bo chyba niebedziesz bił caly czas z ruszczki to exp bardzo szybko idzie, zarobek z hunta raczej słaby >>PALL<<- tu niemam zawiele do powiedzenia zadługo nieopexpisz bo amunicja no chyba ze loot bagi ale w niektore miejsca sie nieda no i niebedziesz w loot bagu nosil assassin starek bo zacenne sa jak juz cos to spery albo kusza i PB,exp średni kaske może i zarobisz ale odrazu wydasz na ammo. JA BYM WYBRAŁ KNIGHTA :]:p |
Zdecydowanie Paladin.
|
Knighta od tego 101 poziomu już bardzo łatwo będziesz mógł wybo,wybo, "wyrobić" na duży wyższy level a im większy tym knightem bardziej opłaca się grać... Sorc może robić dobre PG (knight też jak ma dużo kasy i potrafi bić w miarę mocne potrwory) ale sorc napewno więcej kasy traci na taki styl expa - nie zawsze się zwraca, knightowi też ale on dużo mniej inwestuje...
|
Skoncz z Tibia. Przydaloby sie to samo innym wypowiadajacym w tym temacie, ktory jest niczym innym jak zbiorem bzdur.
|
Pozwolę sobie wygłosić sugestię na temat Tibii, a dokładniej jej 4 profesji.
Rycerz - botter Pall - dzieci włóczni i starów Mag i Druid - żenada Tak mniej więcej wygląda teraz Tibia. Proponuję to samo co Karate. Skończ z Tibią. A inni niech kupią słownik oraz wyjdą na dwór. Tibia skończyła się na etapie 7.6. http://i38.photobucket.com/albums/e1.../Niebiescy.jpg http://i38.photobucket.com/albums/e1.../Bandit112.jpg http://i38.photobucket.com/albums/e1...crow/36lev.jpg A to Tibia 8.2 http://i38.photobucket.com/albums/e1.../tibia0003.jpg A to Tibia 3.0 http://i38.photobucket.com/albums/e1...yrazwtibii.jpg Która lepsza? Oczywiście 7.6 choć 3.0 miała lepszy klimat. 8.2, klęska. |
Cytuj:
|
Wybierz ed.
|
Każda profa słabe skille ale jeżeli mówisz o non pvp to jak masz dostęp do fajnej miejscuwy na skillanie Knight nie polecam MS-a bo to raczej postać stworzona do PK-owania trudno sie expi lecz łatwo można dobic porządny mlv a jak nie masz gdzie skillać to to wybierz palla niema skilli ale szybko pallkiem sie je wyrabia.
|
osobiście polecił bym ci pozostać przy swoich ek i ms....
polityka by wyglądała tak: masz kasę = wastujesz ją ms'em... zajebisty exp, fajna zabawa itp. później już grasz bez waste z kozackim expem... ale trzeba wziąśc pod uwagę, że do gry ms trzeba mieć dobry internet i sporo umiejętności. nie masz kasy = grasz knightem i zbierasz kase, exp jest nie najgorszy, czym większy lvl tym więcej kasy zgarniasz. na twoim miejscu nie wymieniał bym się gdyż palek kiedyś ci się znudzi a posiadając ek i ms zawsze masz wybór... btw. jeśli mowa o paladynie to wybór expowisk jest dość spory... piraty, bb island, gs island, guary, forsty (na tym lvl zdarza się +, od ~120lvl już looz jest) kopalnie? (nie jestem pewien ale myślę że nightmare itp. można) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |