![]() |
Strona hackierska....UWagA
Czesc wiem ze ten temat bedzie wydawac wam sie głupi i do d...y ale chociaz go sprawdzcie i go skomentujecie. A wiec tak chciałbym wam powiedziec pewną historyjkię.......
Pół roku temu..jak bylem jeszcze newbem to sciagnałem plik keyloger(nie wiedząc o tym) niby do robienia kasy... a wiec tak gralem sobie normalnie , normlanie expilem, normalnie skillowalem a tu Bach! i nie ma account'a! pomyslalem se o co tu chodzi??!!??!! Puzniej kumpel mi powiedzial ze zostałem zhackowany... a jak na newba nie pamietałem mojej skrzynki pocztowej l0l. wiec zaczełem negocjowac z hackerem aby mi oddał mojego chara (gral na innym swiecie, wiedzialem ze prawdopodobienstwo ze nie odda 4%, na jego stronie byl jego e mail). wiec zaczełem z nim rozmawiac. Na pierwszy zut oka chcialem powiedziec mu tak o ty **** ty **** oddawaj mi mojego chara albo **** ****** **** ci ******** *****. Ale sobie pomyslalem ze w taki sposob mi nie odda accounta:P (Jak ja na to wpadłem:P:P) wiec napisałem kulturalnie zeby oddał mi accounta i zebym normalnie powrocił do gry.. ale on napisał cos takiego : Sij pałke nara. Upokozyłem sie na maxa...nie dosc ze mi hacnal postac to go jeszcze kulturalnie prosiłem o moj Char.. ;/. EHh podam wam jeszcze jego strone i jego e mail, ale uwaga nic z jego strony nie sciagac, wchodzic mozna ale sciagac nie :P kazdy głupi to wie. Jego link to: tp://www.mistrz1213.republika.pl/tibia.html Jeszcze uwaza sie za mistrza lol -.- Prosze o komentarze.......prosze :P |
Cytuj:
On-Topic: Bez komentarza |
Ehhhh, kolejny idiota Polak. Nie nawidze takich pseudo "hakierów"
Siedzi sobie taki 12- latek nie wychodzi z domu (kolegów oczywisćie nie ma bo i po co?) i tylko liczy na to że ktoś się nabierze. Załosne. :( Brak mi słów. |
Strony hackerskie podawane sa przez palakow codziennie na Nova. Stoi ci taki "polaczek" kolo depo i podaje strone jakby nigdy nic: www.*********.com i co? Jakis newb to zobaczy i hack :/
Eh, wydaje sie ze n00by chca zawladnac swiatem -.- |
wiem ale dziwne bo ja z nim rozmawiałem... -.- gral na innym swiecie i sie pytam po co ci ta postac co nie? a on na to ze dla jaj -.-. No i wez rozmawiaj z jakims dzieciakiem l00l :P
|
Cytuj:
Jesli kulturalna rozmowe uwazasz za cos ponizajacego, to sie nie dziw, ze dostajesz odpowiedzi na poziomie rownym Twojemu (czyli np. 'ssij palke'). :P |
nie o to mi chodziło.....poprostu on mnie olał....i miał to gdzies czy go normalnie poprosze czy w sposob...kazdy juz wie jaki :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |