![]() |
Dwarf Guardy
Z jakimi skillami mogę iść śmiało na poziom z dwarfami Guardami w 2 kopalni Kazordoon? Chodzi mi o shield (ale taki shield, żeby mi nie zadawali po 60-90, tylko np. od 20-40), bo dista to sie domyślam gdzieś w okolicach 60-65. I przy okazji jakie wyposażenie zabrać:)
z gory dziekiuje |
Jezeli dist chcesz miec 65 to shielding nie bedziesz mial wiekszy niz 55...
Jednak przy takim skillu nie powinny jakos specjalnie mocno walić. Trzymaj w pogotowiu exura gran. I najwazniejsze :) - staraj sie nie dac zlapac. Wtedy hity będą zerowe :P EDIT: Wez ze soba kolo 2 bp mp i rsy |
popieram, mnie przy skilach 68/55 to tylko głaskały (ok.40)
co prawda miałem vampire shielda, ale trzymając je na dystans z np. guardianką można całkiem nieźle na tym wyjść. (ja brałem 2 na klatę jak mi się nie chciało uciekac i wystarczala exura;) ) problem moze byc przy zejściu, tam ropuj ich albo gfb ;/ polecam pierwszą albo czwartą kopalnię poziom -5, tam wyrabia się z 20k exp/h przy lekkim szczęściu. oczywiście royal spears 1 bp mf starczy na ok. 1,5 h huntu |
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc |
@up
Chakjer omg mamo |
ja niewiem moze wy macie jakies inne skile od moich?? bo ja przy skilach 86/86 i przy dosyc dobrym eq dostaje hity od 0-100... pozdrawiam
|
up, jak cię 5 oblezie, to sie nie dziwie, no i chyba, że dobre eq dla ciebie to p set, bo ja mając b seta, vampire shielda i crusadera oraz skille 70/55 max dostałem 61...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jak ja maiłem paladyna to na 45 dyście dawałem radę , więc możesz śmiało je bić masowo.Weź ale bp hp lub mp Pzdr. |
Skoro jesteś paladykiem to trzymaj sie na dystans i staraj sie w czasie ucieczki nie wpadać na kolejne guardy. To może znacznie pogorszyć sprawe.
Jeżeli masz zamiar dużo expić w kopalniach wystrzegaj sie trapujących (a jeżeli grasz na pvp to niestety dzieci allegro lubia ~~90 lvlem zabijac ~~30 lvle, więc na to też uwazaj). Zabezpiecz sie Plecakiem HP i MP - w razie gdy zrobi się gorąco naprawdę może uratować życie ;). Skille już ci opisali na górze :) Życze owocnego expienia :P |
Cytuj:
chodzi o ten link http://www.youtube.com/watch?v=2Wh2miyXiSU |
@up
heheh bez kitu 8o |
Cytuj:
Co do tego skilla to jak stwierdzisz, że jesteś gotowy, to spróbuj, jeśli nie będziesz usatysfakcjonowany to doskilluj i wtedy wróć ;] |
Guardy moga zadac nawet do 100 spokojnie nie zależnie na jakims skilu. Moim zdaniem mozesz spokojnie leciec exspic.
|
Za starych czasów zaczynałem na guardach od 25 poziomu, mając 60 dysta i było elegancko. Teraz mając do dyspozycji royal speary, jest to zapewne jeszcze łatwiejsze. Także śmiało od 60 dysta możesz lecieć.
|
@up
ja jednak proponowalbym wbic z 65-70 ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |