![]() |
Witam. Jak już wyczytałem blue robe będzie dawało +1 do m lvl, więc jeżeli założymy je na jedną rękę, drugą rękę, armor, tam gdzie strzały dla palka, to będzie + 4 m lvl? I czy tak samo będzie z innymi armorami?
|
doda ci mlvl jak bedziesz ja nosił
|
Zbroja noszona w innym miejscu niż w miejscu na armor traci swoje właściwości. Tak mi się wydaje. Gdy nosisz ową pelerynkę w miejscu na strzały nie dostajesz dodatkowej obrony.
|
Ale mi chodzi o to czy doda + 1 mlvl czy +4... Proszę o wypowiedź osób które grały na TS i to sprawdziły.
@up Też mi się tak wydaje, że tak zrobią. |
Mlvl dota Ci tylko ta, którą bedziesz nosił w miejscu armora.
|
Ta i moze se jeszcze obwin glowe i zrob pieluche to bedziesz mial +6 -.-
|
Muszę Was rozczarować, ale blue robe już nie daje +1 mlvl ;]cipy usunęły to w którymś tam patchu na Test Servie, zmienili również ilość dodawanych distów przez Master Archer armor z 5 na 3 xd
|
Cytuj:
|
Szkoda, lubię gdy Cipy wprowadzają do przedmiotu jakieś inne ,,parametry" blue robe +1mlvl całkiem fajnie, w końcu żaden knight tego nie nosi zazwyczaj ;-D
|
Cytuj:
|
@up
Ale, jakby dodawał +1/.. to każdy knigt z 8 mlvlem na openkach by go nosil -.- |
zanim jeszcze mieli go zamiar "umocnic" mial nie dawac mlvl knightom
|
Owy bonus dostepny bedzie tylko dla mistrzów we wladaniu magią(czyt. drutuf i sorkuf)
|
co za pedały ...
|
Cytuj:
|
To tak samo jak z roh gdy zalozysz go na miejsce pierscienia daje ci hp i mane a jak masz go gdzies indziej to nie :)
|
No doda ci jak bendziesz jom mial na sobie a jak jom dobrze naciongniesz na nogi to ci doda osiemnascie leweli
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |