![]() |
Eb
Epic Beyond jest to gra mmorpg ktora jest godna uwagi.Podobnie jak w tibii odkrywamy nowe miejsca, expimy oraz trenujemy.Wiecej informacji na temat tej gry znajdziecie na stronie www.epicbeyond.com :)
|
Powiem jedno ...no kilka rzeczy:
- Gra juz kiedys byla omawiana -Klon Tibii...chociaż nieudany - Gra jest strasznie skomplikowana, 0 grafiki na czary... itp (jest animacja ruchu, ataku ...ale nie będe jej komentował ... lepsza "animacja" ataku w Tibii jest) -Rany chodziłem tam z 15 minut zanim znalazłem jakieś nietopeże w jaskini... (nie mogłem żadnej jaskini wczesniej znaleść) -jak sie wychodzi z gry to az milo spojzec na pulpit po tej grafice Off Topic: Wydaje mi sie czy nie...ale ty chyba masz 12 lub 14 warrior... |
Jak możemy wywnioskować z oficjalnej strony EB, już wkrótce nastąpi spory update. A co w nim?
Między innymi nowy system skilli, questy, nowe potwory, poprawione grafika, arena PvP, prawdopodobnie nowe profesje (palladyn?), itp. Jak widzicie - gra się rozwija. Myślę, że jest to pozycja godna uwagi. Tymbardziej, że już niedługo rusza polska (możliwe, że oficjalna) strona o EpicBeyond ;). |
eeee....czy ty może mówisz o "archer" ... bo paladin to można powiedzieć że tam jest (warrior). A co do updatu... mam nadzieje że oczy niebędą już boleć ..ale i tak raczej w to grać niebęde bo system walki jest strasznie zrąbany !
|
Czekamy tylko na ten layout;) Mam nadzieje ze stronka ruszy z wieelkim impetem :D
|
Cytuj:
@Topic Wlasnie sciagam... Ale konto juz zrobilem, chara too i nie rouzmiem jednej rzeczy... Wzielem wpisalem nick i tyle a klase i swiat samo mi wybralo :baby: Czy to tak zawsze jest ? |
Hm..Szerze mówiąc ściągnąłem i...gra mi się bardzo spodobała! =P wiem, że grafika gorsza nawet od Tibii, ale gra się przyjemnie. Zwłaszcza przy treningu (Ach, ten F12 i minimalizacja). Mam tylko dylemat, mianowicie jak tam zdobyć Questy (przy zagadaniu NPCów najprostszymi rzeczami oni mówią że nic nie wiedzą na ten temat!) oraz czy jest tam tylko jedno miasto? (początkowe).
|
@Nastolatek
Chyba ma prawo krytykować co tylko zechce i nikt mu tego nie zabroni. Poprostu wyraża swoje zdanie na temat gry, a to, że masz inny gust to "o gustach się nie dyskutuje". Ps: Po co tyle wulgarzymu? Aż tak się zdenerwowałeś czy tylko chciałeś zainponować? |
nom niezle urozmaicenie w czasie treningu albo robieniu uhow :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |