Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Eb (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18141)

Romanowsky 28-11-2004 09:02

Eb

Epic Beyond jest to gra mmorpg ktora jest godna uwagi.Podobnie jak w tibii odkrywamy nowe miejsca, expimy oraz trenujemy.Wiecej informacji na temat tej gry znajdziecie na stronie www.epicbeyond.com :)

Avager 28-11-2004 17:20

Powiem jedno ...no kilka rzeczy:

- Gra juz kiedys byla omawiana
-Klon Tibii...chociaż nieudany
- Gra jest strasznie skomplikowana, 0 grafiki na czary... itp (jest animacja ruchu, ataku ...ale nie będe jej komentował ... lepsza "animacja" ataku w Tibii jest)
-Rany chodziłem tam z 15 minut zanim znalazłem jakieś nietopeże w jaskini... (nie mogłem żadnej jaskini wczesniej znaleść)
-jak sie wychodzi z gry to az milo spojzec na pulpit po tej grafice

Off Topic:

Wydaje mi sie czy nie...ale ty chyba masz 12 lub 14 warrior...

Gonzo von Krenzel 01-12-2004 20:55

Jak możemy wywnioskować z oficjalnej strony EB, już wkrótce nastąpi spory update. A co w nim?
Między innymi nowy system skilli, questy, nowe potwory, poprawione grafika, arena PvP, prawdopodobnie nowe profesje (palladyn?), itp. Jak widzicie - gra się rozwija. Myślę, że jest to pozycja godna uwagi. Tymbardziej, że już niedługo rusza polska (możliwe, że oficjalna) strona o EpicBeyond ;).

Avager 01-12-2004 21:25

eeee....czy ty może mówisz o "archer" ... bo paladin to można powiedzieć że tam jest (warrior). A co do updatu... mam nadzieje że oczy niebędą już boleć ..ale i tak raczej w to grać niebęde bo system walki jest strasznie zrąbany !

Romanowsky 01-12-2004 22:26

Czekamy tylko na ten layout;) Mam nadzieje ze stronka ruszy z wieelkim impetem :D

Nastolatek 13-01-2005 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
eeee....czy ty może mówisz o "archer" ... bo paladin to można powiedzieć że tam jest (warrior). A co do updatu... mam nadzieje że oczy niebędą już boleć ..ale i tak raczej w to grać niebęde bo system walki jest strasznie zrąbany !

No do ****y to zaczyna byc meczace... gdzie niespojze na jakis temat w RPG ty go ****a krytykujesz !! W ****u znawca jakis ****a jestes ze muwisz jaka gra spoko a jaka nie ?
@Topic
Wlasnie sciagam... Ale konto juz zrobilem, chara too i nie rouzmiem jednej rzeczy... Wzielem wpisalem nick i tyle a klase i swiat samo mi wybralo :baby:
Czy to tak zawsze jest ?

Adaras 14-01-2005 18:21

Hm..Szerze mówiąc ściągnąłem i...gra mi się bardzo spodobała! =P wiem, że grafika gorsza nawet od Tibii, ale gra się przyjemnie. Zwłaszcza przy treningu (Ach, ten F12 i minimalizacja). Mam tylko dylemat, mianowicie jak tam zdobyć Questy (przy zagadaniu NPCów najprostszymi rzeczami oni mówią że nic nie wiedzą na ten temat!) oraz czy jest tam tylko jedno miasto? (początkowe).

Emil1 15-01-2005 00:23

@Nastolatek
Chyba ma prawo krytykować co tylko zechce i nikt mu tego nie zabroni. Poprostu wyraża swoje zdanie na temat gry, a to, że masz inny gust to "o gustach się nie dyskutuje".

Ps: Po co tyle wulgarzymu? Aż tak się zdenerwowałeś czy tylko chciałeś zainponować?

Horkar 18-01-2005 19:09

nom niezle urozmaicenie w czasie treningu albo robieniu uhow :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07.