![]() |
Drag i OrcLand
Więc czworo członków Ostrej gildii postanowiło wybrać się na draga ;)
http://members.lycos.co.uk/loi/dragandorcland.rec Oglądamy film tak: 1) Przewijamy pierwsze 30-35min (szybkość odtwarzania na max) 2) Jeśli spotkamy się przy kanionie z drugą ekipą, to znaczy że treba wrócić do normalnej szybkości. 3) Od tego momentu oglądamy normalnie Draga i krótki n00b hunt na Orclandzie. Enjoy :P |
Obejżałem;) Nastęmpnym razem macie mnie zabrać;p Ostra Gildia rox, a mój udział w filmie ogranicza się do imiena w vip:p, polecam film.
|
Wiem ze bylem : Najprzystojniejszym :p ,najbardizej sexownym :p ,najlepszym :p , i najbardziej pozerającym expa palem :p w tym filmie :p Nie musicxie mi dziekować ze bylem z wami :p
|
Fajny filmik naprawde super :p Oby tak dalej
|
A ja wymiatalem przy uzyciu GS'a :D
BTW : Really 0 uh's... Tylko Anth sie wladowal na f-wave.... |
Powiem krótko film fajny
I offtopic: SWIR mój kolega ze szkoły :evul: (ja mam 16 lev a on chyba 26 ;( ) |
pruba
KOBRYŃ :) :) :) :) :) ;) ;) :p :p :p B) :( :( :] :o 8o :D :( ;) B) ;) B) :p 8o ;) :] :) ;) :p :] B) :] ...
|
pytanko ;))
ej... plik: ****.rec <--- .rec w jakim programie moge obejzec ten filmik ?? ;(
|
@up
TibiCam :) poszukaj tu gdzies powinien byc taki temat jak nie znajdziesz to Ci wyjasnie na PM @topic zaraz ogladam :) |
@up
TibiCam :) poszukaj tu gdzies powinien byc taki temat jak nie znajdziesz to Ci wyjasnie na PM @topic nie ruszyl mi filmik :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |