![]() |
Update - kiedy wypuszczą?
Zastanawiałem się, kiedy dokładnie zostanie wypuszczona wersja 8.2. Postanowiłem więc pogrzebać w News Archive.
Zauważyłem, że update następuje 40 dni po pierwszym teaserze. Po krótkich obliczeniach otrzymujemy datę 2 lipca 2008. Wtedy właśnie wyczekiwane (albo i nie) uaktualnienie ujrzy światło dzienne. edit: 39 dni |
zawsze jest to wtorek. Moim zdaniem bedzie to 1 lipiec. Czekamy :baby:
|
Cóż, jednodniowy poślizg każdemu można wybaczyć B)
|
Może jestem głupi, ale czegoś nie rozumiem...
Wszystkie update były 40 dni po pierwszym teaserze, tak? A wszystkie update były we wtorek, a teasery zawsze są w piątek, tak? Jakim cudem te daty się nie pokrywają? Przecież dni tygodnia zawsze są tak samo, co za tym idzie: ostęp pomiędzy pierwszym teaserem a update zawsze będzie taki sam. |
Kurde, ile jeszcze będzie takich pytań? Jak wypuszczą to wypuszczą, prawdopodobnie we wtorek, chociaż wszystyko jest możliwe.
|
Update 1 lipiec
Dajcie 1 lipca :p będę miał prezent na urodziny :]
|
dajcie wczoraj bede mnial kal w spodniach
|
hehe ja mam urodziny 4 Lipca wiec moze moze....
|
Cytuj:
|
Zanim poprawia te błędy , które są na Ts to troche czasu minie.....jesteśmy cierpliwi.....Sądze że będzie to około 8-15 lipca:)
|
Moze dzisiaj albo jutro jak Niemcy wygraja ME :d
Oby nie wygrali (tzn update jak najszybciej a Niemcy porazka) |
Dadzą w środę a mam urodziny w marcu ;/
|
Skoro już na urodziny to poczekajcie jeszcze trochę do ..... listopada do ostatniego tygodnia :p Ja mam wtedy urodziny :p
poczekacie? Nie ekscytujcie się tak tym upem bo wasze mamy nie mają tyle kasy na wasze pampersy, żeby je wam zmieniać co chwila |
A ja myślę, że mają kasę, bo dzieci czekają na upa, co oznacza, że mają pacca. A jak mają pacca to mają pieniądze, a gdzie są pieniądze tam są i pampersy!
|
Cytuj:
ahah Niemcy przegrali 0:1 z Hiszpania |
Ostatnie dwa update miały 6 Teaserów. W ten piątek był 6ty. Najprawdopodobniej-jutro Update.
|
I na około ile godzin wyłączą nam Tibie? :p
|
Na tyle by dzieci poznały co to jest rl life
|
Średnio serwy są off od rana do wieczora.
Cytuj:
|
Bylo na bank na jakim temecie inny. a jak na te urodziny to ja mam w Grudniu to moe bedzie juz nastepny:) i Jakis fajny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |