![]() |
Odzyskiwanie konta bez rkeya.
Siemano. Mam taki problem... (od razu mówię, że nie widziałem podobnego tematu na forum)...
Kilkanaście miesięcy temu shakowali mi konto. Mówiłem sobie że i dobrze i mogę przestać grać w Tibie. Ostatnio jednak znalazłem nr mojego konta:) Chciałbym odzyskać postać (~55lvl pal). Mam tylko nr konta i nick. PW i mail zmienione... Co mam teraz zrobić jak nie znam rkeya? (nie jestem pewien czy go koleś wyrobił) Czy jak kupię rkeya za 5euro to odzyskam konto? Pozdrawiam. |
Odp
Jeżeli znasz tylko numer i nick to nic nie zrobisz ponieważ "kilka miesięcy temu" koleś który cię zchakował już dawno zmienił e-mail oraz dane w recku a r-key przychodzi na dane które są napisane na tibia.com więc nic z tego ;p
|
Jeśli nowy właściciel zmienił dane adresowe to nie masz szans na odzyskanie konta... A tak najpewniej się stało.
A swój rec key zgubiłeś, czy go wcale nie miałeś? Jeśli nie miałeś to w dość prosty sposób można sprawdzić, czy hacker go wyrobił... Notabene, zapraszam tutaj: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=129308 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeśli jest wyrobiony rec key to w lost account masz dodatkowo dwie opcje:
Cytuj:
|
czy jak komus przyjdzie list z kodem do zmiany rk przed zmiena danych i go nie uzyje w ciagu 60 dni to czy on dziala po tym jesli ktos po zmienie danych kupi nowego kod i zrobil new rk >?
chodzi mi o to czy Confirmation Key uniewaznie poprzednie nieuzyte Confirmation Keye? |
Jezeli masz dostep do emaila na ktorego zakladales postac i masz acc number odzyskasz konto... :)
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |