![]() |
9 lv na Cyclopach
Heh, nudziło mi się, więc zrobiłem to!
www.republika.pl/petersaber/10lvlcyclop.rec Miłego oglądania! Aha, pierwsze 10 min przewińcie. |
rzeczywiascie ci sie nudzilo
nagraj cos lepszego bo cyce na 1 lvlu to zaden problem hmm czy arrows lub bolt ;/ to zaden problem.... |
a kiedy idziesz na demona :>
niezapomnij dac filmika cyc na 9 lvlu to nietaka trudnosc dla druida czy sorca (uh lmm,hmm) |
he, nie zauważyłeś że to były LMM??? :)
i tak wiem, że film beznadziejny :D na demona?? jak znajde :D i będę miał SDki :P |
Ja moim 10lev knightem, z War Hammerem zabijam cyca, BEZ run.;]
|
taa... ale knight to nie sorc :P jego siła leż w skillach, a siła sorca w mlvl I lvl
|
super filmik az 1 cyca zabiles :D a jaki z ciebie bloker.. 9 lvl sorc/druid battle shield 17 czy 16 w skillu ludzi normalnie film jest taki fajny ze az tepy.
|
Salixofi????? To mój kolega, ale on teraz sie męczy na rooku bo go shackowali... Zadajesz się z hackerami???? X( nieladnie... A skomentuje film jak obejrze (7min)
|
spoko film ale twoj kolega troche denerwojacy
|
no comment..
Nudzicie mnie takimi filmikami...
Wymyślcie coś lepszego,orginalniejszego.. np.Zabice Cyca knightem z daggera o.0 to jest coś! Drogi Kamerzysto dziękuje Ci za nowe filmiki być może byl to twój pierwszy ale mam nadzieje że nie ostatni.. Twoim jedynym sukcesem było nagranie tefo filmku i dodanie je na forum tibia.pl Pozdrawiam i Powodzenia przy następnych filmikach... :flaga_pl: :flaga_pl: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |