![]() |
Trackmania Nations Forever
Co myślicie o nowej wersji Trackmanii? Według mnie cudeńko, nowa szata graficzna, nowe elementy tras i, co najważniejsze, polski bolid. Długo zwlekałem ze ściągnięciem nowej wersji, bo co mogło być w niej takiego super. I się myliłem. Jeżeli ktoś jeszcze nie ściągnął nowej Trackmanii, to nie ma na co czekać. Tutaj mirror.
|
Gram w Trackmanię raz na dwa dni. Baaardzo fajna, można się odprężyć. A niektóre mapy to już w ogóle szaleństwo.
|
Mam tą trackmanie na steamie. Chyba sobie kupie trackmanie United. Mam nadal sunrise i jest świetna.
Pozdrawiam EDIT: W United Forever są okulary 3D ; o! |
Cytuj:
A co do gry: fajna, często w nią gram kiedy chcę się odprężyć. I plus, że chodzi nie tylko na Windowsie :) |
Grałem w trackmanie też na steamie. Fajna gierka, ale musiało by mi się nieźle nudzić, żeby zagrać w nią raz jeszcze - jest przecież CS : P
|
Gra fajna no i się nie nudzi :D
|
Cytuj:
|
czy ona taka nowa? ;P
gralem, dopoki nie osiagnelem 15000 miejsca na swiecie xd Ostatno jakos nie mam czasu... :S tez wszystkim polecam :D Mi najlepiej sie gra na PADzie ;oooo |
Czy to jest w pełni darmo i mogę sobie to dać na steama?
|
Tak gra jest za free, tylko w katalogu ich gier poszukaj.
|
Dobijają mnie wymagania na singlu: "Żeby przejechać tą trasą musisz w edytorze stworzyć własną trasę.", "Żeby przejechać tą trasą musisz zaprosić przyjaciela do grania w Trackmanie."
|
Sa jacys chetni na meeting? mam mozliwosc postawienia serwera
|
Cytuj:
|
banany XD
mama trackmania wymiata!!!
|
Re:
Od kiedy Trackmania jest RPGiem?
|
Nowa wersja Nations dużo lepsza od starej:
-rankingi -bardziej otwarta na grę sieciową -jak ma się okulary 3D można włączyć dodatkowe efekty 3D -polepszona grafa -lepsze menusu -w pełni p l |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |