![]() |
Kupno Postaci
Witam ! Ponieważ zostalem shackowany na 15lvl porfesja palladyn oraz eq warte z 1cc to chcialbym kupic za gp tak ok 15lvl sorcera ze srednim eq i dobrym mlvl . Teraz pytanie ile moglbym waszym zdaniem zaproponowac kasy za takiego sorcera ale interesowaly by mnie tylko +13lvl bo na drugim charze (jak mnie shackowali to sformatowalem kompa) mam na zbytku 50k Jak myslicie wystarczylo bo mi tyle na zakup postaci??A i na serwie Galana
A i prosze bez takich komentarzy zebym sobie sam lvl wbil itp itd. Pozdro Kartofel18 |
Moja dobra rada... 50k zostaw sobie na eq i manasy. 15 lvl to jest kwestia 1 dnia!
|
Niech zgadnę "k" z allegro? Nie lepiej samemu zrobić. 15 lv to nawet niecały 1 dzień!
|
ja na rooku wbilem 16 w 1 dzien!
|
Kase mam normalnie sam se uzbieralem. Ale przy moich ograniczeniach na kompa (haslo oraz rodzenstwo) i totalnym nie umieniu expienia wole sobie kupic. Bo dla przykladu 8lvl wbijalem przez tydzien a np 15lvl to juz w dwa miechy wiec chyba widzisz jaka mam sytuacje xD
|
Kurwa chyba mówił że bez takich komentarzy !
|
I jak ty uzbierałeś w takim bądź razie kasę?? Coś kręcisz!! Ciągle odradzam kupienie postaci!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy mu dobrze radzi... Kupno postaci to nie jest dobre wyjście a na dodatek 15 lvl za około 50k... |
Cytuj:
|
Tytan ale kiedy ja wogule nie umiem expic! Jak 30lvl mi zeszedl w okolo rok xD
|
to poco ci postać jak ją będziesz doszkalał do tego 1 lv w górę przez kupę czasu? Oddaj komuś "k" i idź na rower
|
Dasz sobie rade :) To nie jest takie trudne...
Hmm... Może spróbuj tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php...adnik+sorcerer |
Ale nie chce mi sie od poczatku wbijac lvl bo to jest takie nudne zabijanie ratow bugow i trolli:/ Ale od 8-13lvl sobie poradze bo na trollach w Ab Dendriel tam moim pallem expilem. Ale 8lvl wbijac to dla mnie katorga byla :/
|
Powiem tak jeśli prowokacja - marna.
Jeśli nie to Ci współczuje. :confused: |
:)Ale wrócmy do pytania! To w końcu ile moglbym zaoferowac za 15lvl sorca z dobrym eq i mlvl??Albo jak ktos chce moze mi wbic 15lvl xD;)
|
A może frytki do tego? :baby:
Próbowałem pomóc... Podawałem link do poradnika, na nic moje próby:( Prowokacja ;o Temat do zamknięcia.... |
taki sorc 15 lvl to dla Ciebie high level takze minimum 100 k chlopie !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |