![]() |
Monk na Penisula Tomb i Piratach
Więc:
Byłem dziś na Penisula Tombie i taką samą sytuacje miałem na piratach, np, taki pirat bije z daleka też i podchodzi do mnie a moby powinny iść na monka, ale oczywiście on zawsze stoi za mną i potwory mnie gonią i walą z dysta. Jak zrobić zeby monk byl zawsze przedemną. |
Musisz być kratkę za nim i go przesuwać bo inaczej summon zawsze za tobą będzie chodził.
@down Tak. |
mam go co chwila przesuwać?
|
Albo się rozpędź, wpadnij w środek mobów, wymiń monka i zacznij spieprzać tak żebyś mobów nie widział, to one sie rzucą na monka.
|
@up
A ciebie zaatakuje 2 resp. : d @topic Na kilka kratek przed respem mobów, zacznij monka przesuwać przed siebie. |
Wole opcje pojedynczo z wianiem bo monki mi się złożył na dwóch shamblerach i mummy
|
Re:
Z zsumonnami expić, ble, co za szit.
|
UP@
Nawet nie wiesz jak mnie wkurzają takie dzieci jak ty. Nie masz nic do powiedzenia konkretnego? TO SIĘ ZAMKNIJ! (Idź na Hudry bez sorka/druta z DSami i spróbuj niemieć waste [mowa o lev. do 100]) Co do expienia z summonami.. jest tańsze bezpieczniejsze i TAŃSZE zamiast marnować mane na ciągle Exura Vita itp. wystarczy zbierać lot.. jedyny minus to mniejsza ilość expa ale za to można na expie zostać 2/3 razy dłużej więc się zwraca i to z nawiązką.. A co do tematu. Tak jak powiedział ktoś 2Up@ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |