![]() |
Nudny exp.....
Witam.
Wszystkie dane mojej postaci są <<< tam Chodzi o to ze aktualnie expie na fibuli ale exp jest straaasznie nudny i chce isć na coś ciekawszego.Co polecacie mi fajnego na tych parametrach ? P.S. Jestem z Morgany jakby ktos z wyższym levelem tu zaglądnął z tego samego serwa to proszę o zabranie mnie na jakiś hunt ja biorę exp a osoba towarzysząca loota ;p Pzdr. |
Odpowiadam tylko z żalu... MT. Sternum cyklopy i ghoule, cyklopy na południe od thais, kopalnie, Elvenbane podziemia, ghostland, PoH cyklopy i minotaury... GWARANTUJĘ Ci, że nie będziesz się nudził uciekając swoim 11 lvlem przed 2 cyklopami...
@Edit: O, coś w sam raz dla Ciebie! Soldy + guardy! Na pewno Ci się nie znudzą na tym lvlu! |
Na co ty ciekawszego chcesz iść na 11lv? Zaopatrz się w runy i na dragi dla sportu, chyba jedynie, na 11lv to niezapomniane emocje!!!!
|
Mozesz sie pobawic na cycach albo na dwarfach.
|
Zwiedzaj mapę! najlepsza rzecz w tibi, Zwiedzanie ;) Exp z tego dobry i jaka frajda ;)
|
ja ci polecam mnitaury pod thais zbieraj lootbagi, bedzie calkiem fajny zysk to ci sie bedzie chcialo grac
|
Cytuj:
|
@up
nie kłam xd SOM blanki pozdro xd |
Cytuj:
Co do tematu: MT Sterum,Femour Hills, Roty w Venore, Dwarfy "łatewer";) |
A co Cie interesuje? Moze demony albo warlocki? Bierzesz 6 manasow i expisz 3 dni...
Co Ty chcesz na 11 lvlu? Tylko Fibula! |
Expienie jest zawsze nudne.
Chyba, że każdy pojedynczy przeciwnik ma sporą szansę cię zabić. |
zostaja jeszcze trolle w ab, jak wejdziesz w ognisko to wtedy dopiero masz hardcore
|
To pograj w coś lepszego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |