![]() |
Expienie 27 Drutem.
Witam , jako ze ostatnio nie mam pomyslow na exp chce sie Was poradzic.
Mam 27 Elder Druta ( pacc jest ) z 25 mlev. Ostatnio expilem na scarabach i dragach , lecz po jakis 40 dragach jeden walnal combo ze zostalo mi tylko 2 hp wiec o maly wlos ded. Takze chcialbym poki co do 33 lvl nie expic na nich. Jakie macie propozycje ? |
1.Maz przyklejony temat w dziale "Potwory" Tam ci każdy coś dobrego doradzi.
2.Jeżeli coś to może jakieś tomby. |
27 drutem polecam expic w przyklejonym temacie:cup:
Dziekuje ;] |
PRZEKLEJONY TEMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
@topic stone tomb/mino darashia @down byłem tam dużo razy i 18 sorcem bez problemów -1 na mino czyściłem z exevo flam hur. |
Cytuj:
Cytuj:
Jezeli nie byliscie na mino/tombach 27 druidem, nie piszcie. Polecam guardy i larvy, guardy z wand of decay + exori frigo/flam. Do 33 lvl, pozniej mozna juz dragi i tomby. Cytuj:
Moze i wyczysciles, ale bedziez mial waste, musisz sie caly czas leczyc i attakowac, a kasa na mansy/life ringi idzie, chyba ze wolisz czekac az ci sie mana odnowi. |
po co drzecie ryje ze jest przyklejony temat skoro i tak dajecie mu odpowiedzi ?! -.-
@topic: najlepiej w przyklejonym expic @down A ten dalej swoje -.- Po jakiemu mam to jeszcze powiedziec? Po mongolsku?! |
Wbij na Cyclopolis. Mówię ci świetny exp, jesteś zawsze na plus, a jeśli zrobisz lootbaga, to możesz być nawet do 3k na +. Chodzisz po całym -1, i wybijasz wszystko co się rusza. Jest jeden warunek: musisz się zaopatrzyć w bp stalagmitów. Bez tego czasem jest ciężko a używanie któregoś ze strików to waste. Opłaca się się ich używać tylko na arcanista aby szybciej ubić. Na -2 też możesz chodzić ale tu potrzebny będzie ci dwarfen ring na smithy. Spokojnie można tutaj level wbić w 2h lub mniej i jednocześnie będąć na +.
|
Dark Catedra
Polecam ci Dc poziom -1 z Monkiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
topic najlepszy exp w temacie ktory jest przyklejony 8o |
@up
HAhah ale śmieszne (żal) Ja expie moim 29ed - Próbuj Penisula Tomb (-5), Larvy (2h na lvl), roty lb (2,5h na lvl), od 33 tylko dragi i tombsy |
a ja polecam Tar tomb -2 z monkiem (lub dwoma, ale jeden starcza), bic mozesz z roda od 13lvla, expilem tam do 37lvla sorcem wbijalem 1lvl dziennie, i bardzo duzo kasy, od 40lvla jak dobrze grasz i lurujesz to ancient scaraby :)
@do wszystkich tych co odsylaja do przyklejonego to po co wg was jest to podforum? |
@up
to wg Ciebie po co zakladali tamten temat? @down ;o zrozumialem <brawo dla mnie ;D> |
Chcesz expić za pomocą druta, tak? Hmmm... Ja bym bardziej próbował jakąś ambitniejszą bronią - np avenger albo coś, a jak nie masz kasy to katana, która na ziemi leży. Bo takim drutem to hmm... szczura byś nie zabił chyba, co najwyżej może węża...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |