![]() |
Ulubiony Oufit
Mam nadzieję, że moderatorzy tematu nie skasują i się przyjmie. A więc: Jaki jest Wasz ulubiony Oufit/y, jaki kolor/y do jakiego Oufitu, jakie lubicie dodatki do oufitów (Jeśli macie PACC) itp. Przykład:
Cytuj:
Ulubione Oufity: -Knight -Mage Khignta robię czerwono-niebieskiego w szarych butach, A Mage Oufit (wbrew pozorom mam PROFESJĘ Druid, ale nie mam PACC) robię z rudą brodą w zielonych szatach. Z Khightem (rookstayerem) myślałem, żeby go ubrać tak jak się zwykle ubieram w Realu na Citzen Ouficie, a potem przerzucić się na Knight oufit. Teraz wy. |
wygląd amazonki
|
A więc ja chodzę w butach zamszowych, jeansach, kapeluszu ze słomy oraz koszuli w krate <ironia over>
Ps. Odwrotnie od autora, ja MAM nadzieje że modkowie USUNĄ ten temat. Ps2. To już było... Znaczy się temat. Pozdrawiam =] |
Citzen
Włosy żółte, reszta czarna Gdybym miał pacca, pewnie nosiłbym kapelusz :P |
full citizen, z polskimi barwami (bialo czerwony)
|
|
Assassin z szbla
wlosy- kremowe primary- szary secondary-czwrwony detail- bialy |
Cytuj:
|
@Up
Dział może być, bo on się głównie pyta o gusta Rookstayerów, trzeba wziąć również pod uwagę ograniczenia w outfitach. |
Cytuj:
A ja nie pamiętam jak moja postać na roku wyglądała. |
Full oriental w odcieniach niebieskiego.
Wizard z naramiennikami, kolory dowolne. @up A kto powiedział, że to mają być outy możliwe do zdobycia na rooku? Może Wam to, że w tym dziale jest temat sugeruje, że mamy ograniczać się tylko do outfitów z rookgaardu, ale mi to sugeruje, że autor pomylił działy. |
To niech modek przeniesie :)
A co do maina to Pirate oufit Bladoróżowa bluzka, czarne spodnie, blond włoski ;) |
@up
@2up Niestety sznowny autor się nie pomylił i chyba miał na myśli Outfity na rooku, no ale sam tego nie wiem (podejrzewam że on też nie wie ^^). Ps. Close topic plz !!oneoneone! ;< Pozdrawiam =] |
Właśnie nie wiem, czy to jest prawdą, że:
Gdy na mainie zrobimy np. Assain oufit Quest (np. z szablą) i ktoś nas zrookuje, to czy ten oufit, dalej będziemy mieć ? |
@Up
Nie. Zrookowanie wiąże się z wyzerowaniem postaci. Outfit również zostanie usunięty. |
double :\ahgfjh
|
Dodam jeszcze, że jedyne co możemy 'zabrać' ze sobą z maina to red skull.
|
|
@Hadugg
Ujdzie ;) Nie lepiej bedzie dać takie małe zdjęcie jak Hadugg? @Topic Mój ulubiony outfit to <Teraz zobacz w lewo>. :D |
Ok. To teraz wklejamy zdjęcia! Mój Przyszły Druid jest w Małym okienku po lewej stronie postu ;)A to moi Rookstayerzy:
-[CHAR]Karol by Rook[/CHAR]http://img79.imageshack.us/img79/8831/kbrnu7.png -[CHAR]Karol User Luku[/CHAR]http://img372.imageshack.us/img372/4066/kulqv2.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |