![]() |
Znalazlem poważnego buga!!! Dotyczy on crossbowow.
Wlsnie przed chwila w thais znalazlem buga - dotyczy on cross bowow Ale nie bede wam mowil bo wczesniej powiece dla cipow. Co mam zrobic. Jak zgloscic ten blad. I jaka nagrode moge sobie wybrac????
|
Lol
Boze ... wiesz jak powazny bug musial to by byc zebys cokolwiek dostal ...
ctrl + r i pisz ;] sadze ze mozesz liczyc na dziekuje od gm'a :D |
1. Gratulacje
2. Zglaszanie bledow to bodajze ctrl+r w czasie grania w tibie 3. Mozesz im powiedziec ze chcesz uslyszec BIG THX niz THX edit: Hehe..Mati ubiegles mnie :) |
Jeśli już zgłosiłeś błąd do GM'a to wyjaw nam co się dzieje z crossbow?
|
Ojej. To straszny bug. Żadnej nagrody nie dostaniesz, najwyżej "thanks", choć wątpię, żeby to był chociażby "średni" bug. Nagrody się dostaje za poważne odkrycia (błędy w systemie płatności itp.)
|
Kur.. Ktory to juz temat o bugach dzisiaj 3, 4? I dobrze by bylo jakby nie ta zachlannosc na itemy. Ludzie wy myslicie ze za zgloszenie buga cos dostaniecie? cytat: "co za to dostane?".. a wiec:
ZA ZGLOSZENIE BUGA DOSTANIECIE NAJWYZEJ PODZIEKOWANIA |
bug
Cytuj:
|
ok, podziele sie
wiec jest to taki blad ze: kiedy wychodzimy z thais i idziemy do carlin do dp polazyc 1 crossbowa na gorze zwiatyni w szawce to potem w thais w depo mam all bp of crossbow ale juz zglosilem ten blad wiedz.... ;] |
watpie zeby to byla prawda.. :/ a nawet jesli jest to pewnie to nei jest bug tylko cos takiego tajnego <lol>... za wykrycie pewnie dostaniesz te crossbowy :P
|
A kto w to uwierzy jak ktoś to sprawdzi jak mu się nudzi to niech napisze<lol>czy rzeczywiście jest taki bug
|
nie chce mi się wierzyć...za piękne to by było :D
|
A ja nie bardzo wiem o co mu chodzi :confused: Coś tam idziesz z Thais do Carlin połozyc crossbowa do depo w świątyni na półce .... nie kapuje o co mu chodzi ....
|
że idziesz z Thais do Carlin, (czy odwrotnie) kładziesz x-bow, wracasz i masz w dp cały bp x-bow !
|
lol ? gosciowi chyba sie cos po***alo ;]
|
Cytuj:
A tak wógóle ta ja mu zabardzo nie wieże że coś takiego odkrył ;) |
Ehh.. Ta kladziesz x-bow w szafce carlin i w dp thais masz AKURAT bp x-bow , może jeszcze ładnie zawiniete w kokardke ?? Nie chce mi sie sprawdzac bo nie sądze żeby taki bug mógł byc... I czemu akurat x-bow to jakis h lvl polozy tam e plate i w dp thais znajdzie żółty bp pełen e-pletów... Wiesh mozliwe ze połozyłes
tam x-bowa i ktos ci wysłał parcelem te bp x-bowow..., ciekawe jak zaareagowali gm i consulerzy ( czy jakas tak) jak przeczytali tego twojego "buga" :P |
Jesli to zeczywiscie prawda to niepotrzebnie zglaszales. No wiesz pare kursow i troche kaski by sie nazbieralo poniewaz na fibuli crossbow sprzedaje sie u NPC za 160 gp :P.
|
Eeee... Watpie w to...
Moze ktos mu parcela przeslal z kuszami albo jakius kolega gral na jego accu i prezent mu zrobil na imieniny ^.- |
lol, wyobraźcie sobie ilu już gości wcześniej mogło to wykryć. A tu nagle pierwszy w całej Tibii czokoloko przechadzał się z Thais do Carlin i akurat tylko on na świecie do depo wrzucił crossbow. jakby coś takiego naprawde istniało już dawno zostałoby wykryte. I ciekawe czy BP razem z crossbow się "tworzy", a jak tak to jakiego jest koloru? Może czarnego :P W kulki sobie lecisz stary, albo qumpel cię zrobil w dudka albo ty chciałeś zabłysnąć na forum takim tanim sposobem. Tak czy inaczej to jest kłamstwo i nieprawda. :D
|
@up
Czy to jest kłamstwo to 100% pewności nie mamy. Prawdopodobnie koleś sobie zmyślił coś, albo coś usłyszał, a może naprawdę się tak stało, ale to był jeden wielki przypadek? Tak jak mówię nie możemy mieć 100% pewności chyba, że sobie sami to sprawdzimy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |