![]() |
mam ponad 1000 rzeczy w depo i nie wiem...
Your depot is full. Remove surplus items before storing new ones.<-- tak wlasnie pisze,czy ja musze to oprózniać? nie znikną mi te rzeczy jak bede je dalej trzymał i dalej bedzie tak pisać? prosze o szybką odpowiedz bo jak coś to wysle na inną postać:P
|
Raczej nie znikną bo masz ich tam równo 1000 wiec nic wiecej nie wlozysz
|
twoje depo może posiadać tylko 1000 itemków i ani jednego wiecej
|
Zniknąć nie znikną, ale nowych nie wsadzisz, jeśli jesteś normalnym, 30lvlowym pallkiem, to poprostu powywalaj śmieci.
|
dziekuje za odpowiedzi,bo wysłalem sobie na inną postać i własnie to jest napisane,więc nie wiem ile teraz mam rzeczy,gorzej jak wyrzuce smieci i nie starczy miejsca,chyba jednak wyslę na jeszcze inną postać częśc i postaram sie powywalać zbędne item,zauważyłem ze jak połozyłem na depo(na szczęscie smieć) to nie mogłem go włożyć spowrotem,cięzko byłoby na szybko sprzedać np golden arma mając go na depo:D dzieki jeszcze raz,pzdr
|
O bejbe, jeśli dobrze wiem, to chyba jak wyśle się do swojego przepełnionego depo, itemki, to nie znikną i bedzie ponad 1k.
|
Jeśli chcesz wiedzieć ile masz itemów w depo poprostu zrób krok do tyłu i do przodu, nad okienkiem z wiadomościami powinien wyskoczyć napis z wiadomością ile masz rzeczy w skrzyni.
|
juz wyrzuciłem jakieś 250 śmieci robiąc małe free item i mam 877 w depo :P ,na przyszłosc pamiętać że jak macie przepełnione depo i połozycie item na skrzynke,to już go nie wsadzicie :) dziękuje za odpowiedzi
|
Zawsze mozna wyslac do innego miasta :>
|
30 pally? to co tam trzymasz?:D
mhm? 15 bp scale armow z guardów?:D chyba ze inny char masz B)B)B)B)B)B)B)B)B)to szacun ;)) |
Jak masz przy sobie 15gp, to bez problemu wsadzisz-kupujesz parcela i wysyłasz do tego samego miasta. Znajomy miał kiedyś w depo ponad 2000 itemów (co nawet nie jest tak trudne, jak się miało pacca).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |