![]() |
Podział klanu: Drużyna Alpha - Drużyna Bravo
Witam! Postanowiłem, że spróbuję zorganizować regularne drużyny. Odbywalibyśmy mecze CTF/INF i każda drużyna dostawałaby "x" punktów. Chciałbym podzielić klan Na drużynę Alpha i drużynę Bravo. Co wy na to?
1 : -Misiuuu -Serious Sam -Martka -Aekal -Arcan -Kogucik302 -Eragog -Karl0ss -Liado -Emok 2 : -Dragon-Fly -Morwin -Voldemort -Pemek33 -<8>Borys<8> -Walekifa -EdwardMatiz -Giersz -Rater -Piranezi |
Ja jestem przeciw. Jak gramy na INF to często wszyscy z Bravo idą do Alpha, a z Alpha do Bravo, bo niektórzy chcieli próbować bronić bazy... Na dłuższą metę ten pomysł nie wypali.
@down Aha. No ale w każdym bądź razie, w końcu nam się znudzą te same drużyny. @2down Można i tak. Lepiej tygodniowe. |
Po prostu napisałem Alpha i Bravo. Równie dobrze mogą to być Nusz i fitelec, szklanki i talerze etc.
|
Cytuj:
EDIT: No to tygodniowe składy robimy ;] Hmm, zaczynamy już od jutra i zmieniamy w niedzielę za tydzień? Alpha (nosze): - Rater - ... - ... - ... Bravo (fitelce): - ... - ... - ... - ... |
to i tak sie znudzi , miesiac po jednej stronie grac =O
|
Jeszcze nie zatwierdzony pomysł. Ale myślę, żeby zrobić oficjalne, nierozerwalne skłądy i tymczasowe do mniejszych meczy. Co wy na to?
|
@up
Mozna zrobic tak, ze sa 2 sklady i co chwila zamienaimy sie stronami np. w Inf i Ctf |
Ameryki żeś nie odkrył Pshemq, to jest logiczne, że będą się zmieniać.
|
Jak napisales Alpha , Bravo to tak brzmialo jakbysmy mieli zostac w jednej i tej samej 4ever
@\/ Zycie xD |
Cytuj:
|
Moim zdaniem, powinny być tylko tygodniowe składy.
|
Alpha (nosze):
- Rater - Piranezi - ... - ... Bravo (fitelce): - ... - ... - ... - ... Dragon flaj chodz do czerwonych :D |
Ja się zgadzam z Kogutem.
|
@up
No to się dopisuj do teamów xP Bo raczej większość woli tygodniowki. |
Alpha (nosze):
- Rater - Piranezi - ... - ... Bravo (fitelce): - Edward - ... - ... - ... |
Alpha (nosze):
- Rater - Piranezi - ... - ... Bravo (fitelce): - Edward - (S)Sam - ... - ... Ja się zgadzam z kogutem. |
Ja bym się opowiadał za cotygodniową zmianą składów.
Byłaby większa różnorodność rozgrywki, a poza tym oprócz ctf i inf byłoby można jeszcze pograć w htf (też jest drużynowe) :] Alpha (kredki): - Rater - Piranezi - ... - ... Bravo (mazaki): - Edward - (S)Sam - pemek33 - ... |
Alpha (kredki):
- Rater - Piranezi - Martka - ... Bravo (mazaki): - Edward - (S)Sam - pemek33 - ... |
ja byłbym za drużynami na dłuższą metę (2-3 tygodnie), można by się wtedy dobrze poznać na ludziach którzy Cię osłaniają, poznać wady i zalety każdego zawodnika dogłębnie ;p
to tylko moja mała sugestia ;o pozdro |
Tak, tak, wy byście chcieli sami wybierać drużyny... Ja zrobię te drużyny, ha! Tak to będzie, że Aekale, Pemki i inne maastahy będą w jednej, a najnowsi gracze w drugiej...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |