![]() |
Przedstaw się!
Tak jak w temacie: przedstawcie się. Nic dodać, nic ująć ;).
|
Mam gustowne imię Maciej, mam 13 lat, i jak zaznaczył dziś Nadrill, nie miałem jeszcze mutacji guosu. ;< Ogólnie to interesuję się książkami oraz ofc. kompem i grami na niego. Ostatnio też grą Assassin's Credd gdzie przy niej na Xboxa, lecą godziny. Czytam też CD-Action, i ogólnie to myślę, że mnie lubicie! =D
PS: Jak piszę, to z przecinkami, kropkami, ortografią i wszystkim, ale zawsze (lub bardzo często) zmieniam "ł" na "u". =D |
Mam na imię Krzysiek i mam 16 latek (tam pod awatarem <<< kłamią ;<). Mieszkam w Łodzi. Jestem sexi, a w Soldata gram od około roku. Do tego dużo czasu spędzam przy Track Manii i przy Cd-action xd.
|
Mam na imię Artur i mam 16 lat.Interesuję się programowaniem, książkami fantasy,sesjami rpg, grami (w szczególności rpg,mmorpg), gram na gitarze akustycznej(na razie : P).Jak kogucior, oraz Rater ja także czytam CD-Action : )
Pozdro. |
Jestem Przemo , trenuje Azjatycki Nakurw
16 lat jakby co |
Mateusz, 13 Lat (tak jak Kogut nie mam mutacji), Wszystkie fantasy od dechy do dechy. Ogólnie all giery na kompa, ponad 2 tys. godzin na xfirze. Również czytam Cd-Action.
|
Przemek, 20 lat. Jestem ze Stalowej Woli.
Lubię kompy, piłkę nożną (gram na pozycji bramkarza) oraz Soldata. Nie czytam Cd-ekszyn. :D |
Jestem Martyna, mam 17 lat (w grudniu 18) i mieszkam w Siemianowicach. Interesuję się tenisem ziemnym (nie tylko teoretycznie), polityką, muzyką i historią kina. Podobnie jak pemek, nie czytam cidi ekszyn ; )
|
jestem Michał (jak można sie domyśleć po nicku :P), mówią mi Kisiello (miło by było gdyby klan też mnie tak przyjął mimo nicku ;p), mam 13 lat (uff coś dużo tu takich xd a i mam już mutacje głosu spory okres czasu :P), gram na gitarze, piszę wiersze, jestem romantykiem, czytam książki (taa serio xd) a moją pasją (chyba jedyną) jest muzyka... (no i płeć piękna ;p) nie czytam sidi ekszyn bo szkoda mi na to hajsu, gram w gry typu tibia, wow, gothic a w przyszłości chce zostać drukarzem <lol2>
dziękuję i pozdrawiam Misiuuu aka Kisiello |
Na imię mam Kamil. Posiadam 12 lat (wiem, że młodo:)), i nie miałem jeszcze mutacji:D. Moje hobby to gra w piłkę nożną (bramkarz ofc), oraz różnorakie książki. CD-Action czytam od czasu do czasu. W Soldat gram około 3-4 tygodni, i nie jeszcze zbyt pro:(.
To tyle o mnie. |
Olaf, 15, lubię dżem.
|
Liado 17 lat
Czytałem cd-action (ostatni numer kupiłem równo rok temu) Kumpel z klasy nie przechodził mutacji W Soldata pierwszy raz grałem zanim jeszcze miałem internet czyli jakieś 5 lat temu. Jestem liderem wspaniałej grupy Abnormal do której każdy może dołączyć i napisać temat. Twoja stara spada posmarowanym do góry. Kthxbye. PS: A jakby co zawsze siedze na ircu (#tibia.pl) <- QuakeNet |
Witam. Mam na imię Marcin, rocznik 1990 (czyli niedługo osiemnastka). Interesuję się piłką nożną (jestem ofensywnym pomocnikiem), Internetem, czytuję książki, czasem napiszę jakiś wiersz, bądź piosenkę. Słucham rapu amerykańskiego i europejskiego power metalu. Teraz z powodu dużego natłoku obowiązków, nie mogę z wami grać regularnie, ale liczę, iż to się zmieni. Pozdrawiam.
|
Bartek mam 16 lat i miałem mutacje głosu ;p
Poza tym: MUZYKA (wszystkie odmiany rocka, od ok 1960r.) Sporty zwłaszcza Piłka Nożna Cytuj:
Czytałem CD-Action. Nie lubie tibi, uwielbiam soldat ;p Pozdro. |
Mam na imie Paweł, lat 17 lat.
Gram w piłke nożną oraz lubie od czasu do czasu pojeździć na rolkach :). Jesli chodzi o muze to słucham wszystkich rodzajow za wyjatkiem metalu i innych hardcorowych pierdół :D. Jesli kogos urazilem ostatnim zdaniem to sorry. |
Łukasz. Ogółem interesuje sie kompami, lubie czytac cd-action : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |