Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Test server login -wtf?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1819)

rampah 29-11-2003 15:53

Test server login -wtf?!

Witam wszystkich, moze komus sie to wyda smieszne, a moze wqrzy to wladykow forum (mam nadzieje, ze nie), ale raz na jakis czas pokazuje sie okienko (przy probie wejscia na tibie) ze sprawdza cos tam w opci network. Chodzi o to ze jak nawet zaznaczam ta opcje "test server login" czy tez odznaczam, to i tak wyskakuje te same okienki, zeby sprawdzic.. ktos moze mi pomoc?!

<B>Rampah</B> - lvl16 - Danubia!

nawigator 29-11-2003 15:57

`zrtestartuj kompa i wlacz tibie albo
zaloguj sie jak pojawi sie to okienko zamknij je "x" krzyzykiem i wlacz na nowo i spróbuj zalogowac powinno pomóc

rampah 30-11-2003 02:01

re

szczerze to nie pomaga, bo nawet okienko z moiaj pstacia (rampah (danubia) mi nie wsyakuje, tylko od razu te okienko TEsT SERVER LOGIN, wiem ze dla niektorych moze to blacha sprawa, al pomozci mi prosze kto mial podobnie i rozwiazal problem , bo pierwszy raz mi sie tak zdarzylo...

PS: restart nie pomaga
PS2: pzeinstalowalem tibie i pierwszy raz bylo dobrze, nawet weszlem, a potem znowu to samo!

PLZ - HELP!!!

Rampah - 16lv - sorc - Danubia (masz jakis klopot, wal smialo)

nawigator 30-11-2003 02:22

hmm serio to ja juz nie wiem moze wejdz w options/network/ i odznacz TEST SERVER LOGIN

jezeli to nie zadziala to ja juz nie wiem

merchior 30-11-2003 04:35

mnie terz to sie robi!!!
ja próbuje do skótku ,włączam ,wyłączam i sie udaje

Watto 30-11-2003 11:14

Mi tez to nie dziala i mojemu koledze tez nie. Trzeba czekac bo zaden sposob nie jest tu skuteczny

Badzadza 30-11-2003 12:22

mam pytanie... czy wszyscy z was uzywali kiedykolwiek TibiaCAM ??? pytanie mi sie nasuwa tylko dlatego ze te problemy pojawily sie u mnie wlasnie po uruchomieniu TibiaCAM (nie odrazu, na nastepny dzien)

Fakeus 30-11-2003 13:38

ja mam ten problem

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez rampah
szczerze to nie pomaga, bo nawet okienko z moiaj pstacia (rampah (danubia) mi nie wsyakuje, tylko od razu te okienko TEsT SERVER LOGIN, wiem ze dla niektorych moze to blacha sprawa, al pomozci mi prosze kto mial podobnie i rozwiazal problem , bo pierwszy raz mi sie tak zdarzylo...

PS: restart nie pomaga
PS2: pzeinstalowalem tibie i pierwszy raz bylo dobrze, nawet weszlem, a potem znowu to samo!

PLZ - HELP!!!

Rampah - 16lv - sorc - Danubia (masz jakis klopot, wal smialo)

ja ten problem mam wyłoncz t wloncz tibie i zadziała!

Wietnam 30-11-2003 14:21

Cytuj:

mam pytanie... czy wszyscy z was uzywali kiedykolwiek TibiaCAM ??? pytanie mi sie nasuwa tylko dlatego ze te problemy pojawily sie u mnie wlasnie po uruchomieniu TibiaCAM (nie odrazu, na nastepny dzien)
a co to ta tibia cam bo moze mi tez przesto nie idzi a nie wiem co to jest:P

Derdek 30-11-2003 14:25

test serwera

to chyba zamienne okienko dla "too many players".......raz mam "test serwer" raz to dugie :((

Watto 30-11-2003 15:01

http://www.tibia.pl/thread.php?threa...2485e11edc8740

Tu wałkowany jest temat o test login server - też to mam

Tygryss 30-11-2003 15:11

ja mam to coraz czesciej wiec wlaczam i wylaczam i spox

Badzadza 30-11-2003 16:59

@Derdek:
Pomysl logicznie - okienko "Too many players" wyswietla sie po wybraniu postaci, "No host running [...]" przed.. To raczej nie ma zwiazku.

Viper 30-11-2003 20:59

Mam na to dwie koncepcje:

1. Albo serwer jest tak przeładowany, że nawet nie można sie zalogować do okienka.

2. No albo Cip-team coś robi na serwerze.

Watto 01-12-2003 07:45

RE UP:

1. O 9:10 kiedy jest restart też jest przeładowany nie?
Wchodził o każdej porze nawet jak było 112 osób

Derdek 01-12-2003 12:04

test serwera

.............dziękuję Badzadza .....chyba nie zauważyłeś przymrużonego oka .........

miras 01-12-2003 14:22

ehh

ja mam tak samo od kilku dni wkurza mnie to cholernie ...przychodze ze szkoly by pogra c ...a tu .......wrrrrrrrrrrrrr

Watto 01-12-2003 14:49

trzeba czekac i tyle

EDIT POST

Tibia mi już działa.

Cipowie tłumaczą te złe połączenia tym, że tymczasowa wydajność Tibii nie jest maksymalna z p[owodu wprowadzania Grudniowego updatu

Mam nadzieję, że wam działa

Kusy 01-12-2003 22:30

ja tez

Mi tez to wyskakuje

Ale mam juz na to sposob. Troche nudny ale zawsze cos.

Po prostu robie resa kompa, jak nie pomaga to znowu i tak w kolko. Zazwyczaj po 3 resach zadziala :D :)

Kusiak--->Rubera---->Thais---->Palladyn----->13lvl

luki_000 07-12-2003 23:05

Ja zamykam tibie i znowu otwieram i działa ^^

a jeżeli chodzi o tibia cam to ja mam ale na starym kompie bo na XP mi nie działą ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:19.