![]() |
Gry, skille, sympatie - komentarze oraz spam
Tu możecie spamować o sparingach, grach, skillach itp...
|
Kto jeszcze uważa, że M79to broń dla noobów ? :|
|
Ja zawsze twierdziłem, że gość X dawno, dawno temu grał sobie w Soldata z jakimiś typami, cały czas utrzymywał się na 1-szym miejscu i w końcu do gry dołączył Y i go ciągle z m79 zabijał. Aż X powiedział, że m79 to broń dla noobów. A byli tam też inni ludzie, a jako że X był dla nich jak guru, bo tak wymiatał, to jego słowa uznali za święte i powtarzali je na innych serwerach, aż w końcu każdy soldat twierdził, że m79 to noobska broń.
|
Miałem tak. Jakiś pro gościu z klanu łapał ciągle ode mnie fragi, NAWET w powietrzu (!)
|
dla mnie każda broń jest git, co mnie obchodzi co ktoś mówi? oO
|
M79 jest nazywana noobską, przez ludzi, którzy często od niej padają i nie potrafią sobie poradzić.
|
Jak już wcześniej mówiłem tą bronią trzeba umieć grać. Co prawda jest bardzo mocna, ale także powolna, niecelna i z niskim zasięgiem broń.
|
M79 to najlepsza broń w tej grze. Trzeba tylko trochę potrenować (nie chcę, zęby to zabrzmiało jakbym wymiatał w soldata z m79,w ogóle nie wymiatam :p)
|
m79 to broń dla nubków- jest najłatwiejsza w obsłudze i zarazem najmocniejsza, byle newbie może ją zabić byle prosa.
|
Y0l, to chodź postrzelamy się w powietrzu tą bronią elo.!
|
Po tym fragu Nadrilla rezygnuję z gry na bliżej nieokreślony czas. Dziękuję. ;f
|
Ogólnie było bardzo fajnie :D
|
Ważka się chyba bardzo wkurzył:D. Właściwie, to z jakiego powodu? Za zwykłe kampienie chyba nie:D.
|
Nadrill, lubi kampić. W każdym bądź razie, coraz lepiej mi idzie ze snajpą. =D
|
coraz lepiej? przez pół mapy strzelasz do lezącego w powietrzu celu :D
|
Kto jeszcze uważa,że im mniej nabojów w magazynku,tym bliżej perfekcji? : P Mistrzostwem jest już nóż. Bo go nie przeładujemy,możemy co najwyżej podnieść ^^
A Granatnik Panowie ma siłę rażenia. Dlatego dla suxiorów. Możemy strzelić obok kogoś,a i tak zginie. Co do strzelania w powietrzu? Nie ma sprawy. Żeby radzić sobie z dwoma desertami musiałem posiąść umiejętność obliczania trajektorii lotu xD Która i przy M79 się przydaje. |
Ja tam wolę opcję stosunku liczby naboi w magazynku do siły, zasięgu i 'morderczości' danego typu pocisku.
Weźmy takiego spasa. Mocny, ale na krótkie dystanse i na zamkniętych mapach. Na dużych otwartych mapach mało nim można zdziałać. Albo taki Ruger. 4 naboje w magazynku. Ale potrzeba 2, a czasami nawet 3 wystrzelonych pocisków, aby kogoś zabić. Ta broń jest jak loteria. Albo masz zajebistego cela, albo po prostu giniesz zanim trafisz w cel :P Co do Desert Eagle, to jest to cudowna broń. 7 naboi, 3 wystarczają aby kogoś zabić, masz więc możliwość czterokrotnego pudła. A do tego przeładowuje się najszybciej ze wszystkich broni podstawowych. A jeśli chodzi o M79, to wg mnie trzeba umieć wykorzystać potencjał tkwiący w tej broni. Wykorzystując paraboliczny styl lotu pocisku można zdziałać cuda i sprawić, że to nie Ty będziesz mistrzem serwera, a co za tym idzie zdobędziesz zaszczytne miano "M79 Nooba", ale przeciwnicy będą sami wlatywać w te pociski, bo wystrzelisz je pod odpowiednim kątem (uwaga! trudne słowo) i "niemachujażebyuciekli" ;] Minusem jest długi czas przeładowania. No, to chyba tyle ^^ |
No,to jest piękne ; p Mam 4 szanse walcząc desertami. Ale nie ma przebacz,skilla też trzeba mieć żeby coś tą bronią zrobić ; p
|
Jeżeli masz dobrego cela, potrafisz nieźle się schować i znaleźć jak najlepszą pozycje, to barrett jest bronią dla Ciebie:D. Prawie zawsze rozwala jednym strzałem, a czasami wlatuje "double kill":D. Prawie nigdy się z nią nie rozstaje:D.
PS: Miałem dziś "Insine Kill":D. DOWN: Ja tak mam przynajmniej raz na tydzień:D. Raz przypadkiem strąciłem kolesia z flagą:D. |
A ja dzisiaj, przypadkiem, podczas jakiejś gry liczyłem ile trwa, zanim barreta wystrzeli. I przypadkiem (nie celowałem) zabiłem gościa! =D To się nazywa mieć farta! =D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |